Dermatofybroom?

 • #1

  Sorry ik ben best wel weer in paniek. Ik heb zeker al 10 jaar een plekje van 3 mm op mijn onderbeen. Paarsige randen en binnenin lichter. Een arts zei toen ook is niets. Nu heb ik via mijn verzekering een app voor huidcontrole. Dit plekje gescand er stond ga binnen 4 weken naar een arta kan kwaadaardig zijn. Met mijn angstatoornis totaal in paniek. De app app de dokter gebruikt, foto gemaakt en die denkt aan een dermatofybroom. Ik had er een vliesje afgekrabt en nu is het open. Kan dat ook met een dermatofybroom? Je schijnt het ook te moeten kunnen indeuken als je je huid daarnaast pakt. Dit zie ik ietsje. Ik ben nu best wel weer ongerust. Ook omdat het open is gegaan. Het zit wel op de plek waar die vaak zitten. Onderbeen. En onstaan rond 26 jarige leeftijd. Of was het er als het erg was al heel anders uit gaan zien na 10 jaar?

  Reageer
  #2

  Hey,

  De snelste manier om er achter te komen wat het al dan niet kan zijn,is gewoon even een afspraak met je huisarts maken. Die kan het "live" bekijken en je indien nodig doorverwijzen.

  Denk dat je daar meer aan hebt dan allerlei apps en forums raadplegen waar mensen het vanaf een foto moeten beoordelen. De woorden "het zou ..... kunnen zijn" leveren alleen maar meer stress op en zekerheid bieden ze niet.

  Reageer
Reageer op: Dermatofybroom?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief