Acne of Psoriasis

 • #1

  Hallo,

  ik heb een geschiedenis van psoriasis op mijn gezicht/achter mijn oren/hoofdhuid. Hier heb ik al jaren lang geen last van gehad gelukkig. Echter heb ik sinds een maand hele droge huid op mijn wangen en op andere kleine aparte plekjes op mijn voorhoofd en op de zijkant van mijn gezicht. Ik dacht: dit is een hele lichte vorm van mijn psoriasis. Ik ga naar de dokter en vraag om een crème hiervoor.

  Bij de dokter aangekomen, zegt hij dat dit jeugdpuistjes zijn (acne). Ik heb echter voor de rest een erg zuivere huid zonder puistjes. Enkel hele droge huid die na wekenlang vette crème smeren droog blijft. Nu heb ik Clindamycine lotion gekregen om op mijn plekken te deppen. Ik zou na 3/4 weken resultaat zien. Ik voel me hier echter niet goed bij omdat mijn gevoel het hier niet mee eens is. Ik mag voor de rest geen andere creme smeren. Oftewel ik heb het idee dat ik een verkeerde diagnose heb gekregen maar moet ik gewoon even kijken of meteen teruggaan?

  mijn symptomen: erg droge huid op bepaalde plekken op het gezicht met een hele lichte schilferlaag erop. De huid blijft er lang rood na douchen (ik douche kort en niet zo heet). De huid voelt soms echt naar aan.

  Ik ben overigens 22 jaar en psoriasis zit in de familie.

  hopelijk kunnen jullie me helpen!

  alvast bedankt

  Reageer
Reageer op: Acne of Psoriasis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief