Vermoeidheid na wandeling buitenlucht

 • #1

  Sinds een paar jaar merk ik dat ik altijd wat moe wordt na een wandeling in de buitenlucht. In het begin voelt mijn gezicht ook nog 'dik' en gezond aan maar na wat minuten zakt dat steeds af en wordt ik wat moeier.  Ook wat bleekjes volgens mij.

  Wat is misschien de oorzaak en wat zou een oplossing kunnen zijn?

  Reactie
  #2

  Hoi,

  Volgens mij is dat heel normaal hoor, dat je je na een activiteit buiten ( wandelen, fietsen, sporten ) wat " rozig" voelt.

  Ik vind dat zelf juist een prettig gevoel, een teken dat je even lekker actief geweest bent. Zeker nadat je bijvoorbeeld de hele dag binnen hebt gezeten.

  Ik weet niet of je verder veel buiten komt of veel lichaams beweging krijgt? Als je conditie niet zo heel goed is, zul je ook sneller vermoeid zijn. Dan is een oplossing meer bewegen en aan je conditie werken.

  Groetjes Suzan

  Groetjes Suzan

  Reactie
  #3

  In mijn geval is het 'zwaarder' en anders dan het rozig idee, zeker geen prettig gevoel eerlijk gezegd. Na zo'n 10 minuten begint het en lijkt het net alsof mijn huid de buitenlucht niet meer kan 'opvangen' en begint de moeheid, daarna duurt het enkele uren voordat me huid weer 'dik' aanvoelt, veel gapen ook.

  Ik kreeg ook wel is een opmerking van 'wat zie je er moe uit', dat heb ik nog nooit iemand horen zeggen tegen me. Ben 24, zit op fitness, slaap en eet goed.

  Reactie
  #4

  Dan zou ik als ik jou was even naar de huisarts gaan,misschien heeft die een idee.

  Als je binnen gesport hebt, dan heb je het niet? Dat geeft mij hetzelfde gevoel, of ik nu in de sportschool heb getraind of buiten heb hard gelopen of gewandeld. Misschien is de lucht in de sportschool anders dan buiten, door ventilatie of filtering, ik probeer ook maar wat te bedenken hoor🙈

  Reactie
Reageer op: Vermoeidheid na wandeling buitenlucht
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief