Sinds een week gekke bultjes vingers en elleboog

 • #1

  Ik heb nu langer dan een week gekke bultjes op mijn vingers en ellebogen. Niet op mijn hand rug of hand Palm. Niet op de knieën of voeten. Ook niet op de voetzolen. De bultjes beginnen heel erg klein en na een week worden ze groter maar wel plat. De bultjes jeuken een beetje, doen geen zeer. En zijn rood.

  Ik ben al naar de huisarts geweest en die wist niet wat het was. Die dacht een herpes virus of eczeem. Ik heb nog nooit herpes gehad, ook geen koortslip.

  Wel had ik vorige week een keelontsteking aan 1 zijde mocht dat belangrijk zijn.

  Reactie
  #2

  Hierbij een foto. De oudste bultjes zijn ongeveer dit alleen groter en platter.

  Reactie
  #3

  Het zou toch een herpes virus kunnen zijn. En dat hoeft dan niet met een koortslip of iets dergelijks te maken te hebben.

  Reactie
  #4

  bedankt voor uw antwoord John. Wat voor een type herpes zou het dan kunnen zijn? Ik heb sinds twee maand een nieuwe relatie. Zou het via geslachtsgemeenschap kunnen komen?

  Hoe dan ook, het is apart dat het zich enkel op mijn vingers en ellebogen zit. Alles wat ik Google van herpes zit elders of zijn echt blaasjes gevuld met vocht, dat heb ik niet.

  Reactie
  #5

  Er zijn grofweg 100 verschillende. 2 daarvan zijn verantwoordelijk voor koortslippen en herpes genitalis, maar daar zal het niets mee te maken hebben. Dan had je de bultjes wel ergens anders gehad.

  Reactie
Reageer op: Sinds een week gekke bultjes vingers en elleboog
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief