Dichte blaar behandelen

  • #1

    Ik heb een dichte blaar. Er zit niet veel vocht onder, hij zit aan de zijkant van mijn voet, aan de kant van mn grote teen, daar wat onder. Ik heb 1 keer eerder een blaar gehad en daar heb ik toen wondroos door opgelopen. Ik ben hartstikke bang dat ik dat weer krijg. Ik las dat ik hem dicht moet laten, alleen hoe behandel ik hem dan? Ik heb met een wattenschijfje en wat tea tree olie de huid ontsmet en nu geen sokken oid aan zodat er geen wrijving ontstaat. Alleen morgen moet ik natuurlijk werken en dus schoenen aan.. Kan ik dan het beste een pleister erop doen met ontsmettingsmiddel en andere schoenen? Hoe lang duurt het voordat het vocht wegtrekt? Ik hoor graag..

    Reageer
    #2

    Ik zie dat ik nog een blarenpleister heb. Moet ik die voor de nacht opplakken of morgen pas als ik ga werken? Wat als de blaar ergens toch een heel klein beetje open is en ik de pleister erop plak? Daar ben ik bang voor.. De vorige keer met mn wondroos zat er een klein gaatje in..

    Reageer
    #3

    Ik heb er toch een blarenpleister op gedaan. Hij zat dicht, bij het ontsmetten prikte het niet. Ik heb hem alleen niet helemaal perfect op kunnen krijgen omdat je met bewegend vel zit. Maakt dit uit??

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    Als de blaar dicht is heeft het geen zin om daar een blarenpleister op te plakken. Het pleister is sowieso niet passend voor de plek/blaar. Schoonmaken met teatree is ook niet erg zinvol.
    De blaar schoonmaken met betadine, aan de rand even inprikken, voorzichtig leegdrukken, dan weer betadine en dan een pleister plakken

    Reageer
    #5

    Voor ontsmetten heb ik later wel iets als betadine gebruikt. Nu ben ik beetje in paniek want nu durf ik hem er niet af te halen omdat ik dan bang ben dat ik mn huis alsnog lostrek.. Dus ik ben verkeerd bezig geweest.? En nu? Ik durf hem niet door te prikken. Op internet staat ook dat plooien ook niet goed zijn in de pleister. Rondom mn blaar is het wel strak alleen bij de randen dus niet. Krijg ik nu zo wondroos op deze manier?

    Reageer
    #6

    dat zal wel niet gebeuren.

    Reageer
    #7

    Okee.. Dus maar laten zitten totdat de pleister eraf begint te gaan?  Nog tips verder?

    Reageer
    #8

    Ik zou de pleister nou maar laten zitten. Gewoon even afwachten

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    En die kreukrandjes ook geen probleem?

    Reageer
    #10

    Je kunt er nu toch niets meer aan doen

    Reageer
Reageer op: Dichte blaar behandelen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief