Ichthyosis en spieropbouw

 • #1

  Oke, ik heb nu al meerdere keren een verhaal getypt, en kreeg elke keer ''je onderwerp kan niet geplaatst worden''. Zonder enige reden erbij. Dus ik denk dat mijn verhaal te lang was. Dus ik type het nu maar in het kort, heel onduidelijk, want ik heb tekort ruimte. Wellicht licht ik het daarna toe, maar ik wil het eerst even plaatsen.

   

  Ik heb ichtyosis, en dat wordt natuurlijk veroorzaakt doordat de eiwitstofwisseling niet helemaal juist werkt. Maar ik probeer ook al jaren lang spieren te bouwen. Ik train mijzelf helemaal suf! Maar er gebeurt vrij weinig. Ik heb in een jaar of 5 maar 1,6kg spiermassa opgebouwd. In theorie (als alles mee zit) kun je dus 1,5kg per maand opbouwen!!!

   

  Zou het niet zijn dat de eiwitstofwisseling iets te maken heeft met mijn spiermassa?!

   

  Groetjes Hans.

  Reageer
  #2

  Wauw, nu werkt het dus wel.

   

  Anyway, even toelichten.

  Ergens op een website las ik dat mensen met ichtyosis dus last hebben van dat de eiwitstofwisseling niet helemaal in orde is. Maar eiwitten zijn dus de bouwstenen van je spieren! Ik neem wel (extra) eiwitten omdat ik met gewone voeding niet voldoende eiwitten binnen krijg (1,5 x kg lichaamsgewicht). Maar hoeveel ik ook eet, of eiwitten neem, er lijkt niets te gebeuren.

  *vervolg hieronder* wat vervelend die irritante limieten!

  Reageer
  #3

  Oké, vervolg kan er dus niet bij want ik mag niets meer plaatsen?! Nou ja, dan moeten jullie het maar doen met een half verhaal...

  Reageer
  #4

  Niet iedereen kan naar believen spiermassa opbouwen. De eiwitstofwisseling kan daar invloed op hebben

  Reageer
  #5

  Er is eigenlijk geen limiet... er moet iets anders misgaan. ( wat de berichten betreft)

  Reageer
  #6

  Ik kan geen vervolg plaatsen, hopen dat ik wel kan reageren. Misschien mag ik er wel niet over praten van het internet 😛

   

  Ik ben mij ervan bewust dat niet iedereen Arnold Schwarzenegger kan worden. Ik ben al ruim 15 jaar bezig met lezen over spieropbouw, lichaam, beweging, welke spier waar zit, voeding etc. Ik ben er dan ook best bewust mee bezig. Maar alles is strak op orde. Op enkele uitschieters (cheatmeals) na. Ik krijg voldoende voeding binnen dus als ik supplementen gebruik ter aanvulling. Dus dat kan het niet zijn. Ook de training is gewoon goed. Dus ik vond het eigenlijk niet eens zo heel gek bedacht van mijzelf.

  Maar als dat niet met elkaar te maken heeft, dan schiet ik daar ook niets mee op natuurlijk 🙁

  Reageer
  #7

  Het zal erg lastig zijn om daar achter komen...

  Reageer
  #8

  Ja dat denk ik inderdaad ook. Dat is ook de reden dat ik gewoon maar eens ga proberen rond te vragen. Wie weet heeft iemand anders nog wat info.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Ichthyosis en spieropbouw
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief