Vlekken en meer aders zichtbaar na laser behandeling

 • #1

  Ik heb vorig jaar door de zon een couperose vlek opgelopen en daarvoor een laserbehandeling laten uitvoeren in het ziekenhuis. dit naar aanleiding van een bezoek aan de huidarts werd mij verteld of ik dat wilde laten weglaseren.

   

  daar ha dik wel oren na want wilde wee reen mooie huid zonder vlekken erop.

  vorig jaar november heeft de huidtherapeut in het ziekenhuis mij gelaserd . het resultaat moest ik afwachten maar ik zag nog steeds kleine adertjes zitten.

  2 maanden later heb ik terug contact opgenomen met het ziekenhuis. die hebben 2 en halve week opnieuw een laser behandeling gedaan. hier heb ik veel pijn van gehad. de laser hebben ze warmer gezet. ik kreeg daarna brand plekken met vocht erin en korsten. nu dus 2 en halve week later zijn de plekken nog zichtbaar. ook heb ik een paar donkere vlekjes overgehouden met daarin zichtbare vaatjes. heel lelijk vind ik dat. ik heb het een halve week geleden laten zien aan de huidtherapeut. die vertelde mij dat het nog weg ging maar ik maak mij toch zorgen want ik zie niet dat het lichter word en wegtrekt.

  ik snap echter niet waarom adertjes nu na 2 en halve week zichtbaarder zijn als eerst?als het niet goed komt kun je dan die vlekken of littekens nog weg laten laseren?

  ik ga dan daar niet meer naartoe maar eis wel vergoeding voor de schade te herstellen

  Reageer
  #2

  Nu ruim 3 weken later zijn de plekken nog aanwezig. ook zie ik dat er putjes zijn en een donkere vlek waarbij het lijkt dat er een stukje huid weg geschaafd is. zo te zien blijvend litteken.  ik snap iet hoe dit kan .ik heb dit in een ziekenhuis laten doen op advies van een dermatoloog en moest er nog voor betalen ook. je gaat toch voor een laserbehandeling om een mooiere huid te krijgen en dan word het juist lelijker en zit je onder de wonden en littekens. niet normaal gewoon. zijn er lotgenoten en wat hebben jullie eraan gedaan? want ik laat het hier niet bij zitten.

  Reageer
  #3

  @ Mies,

  Neen meisje , u moogt dat zeker zo niet laten, ik geef  u  de raad die huidtherapeut voor het gerecht te brengen , voor de vermenkingen die hij u heeft aangedaan. Zoek  als u nog mensen kan vinden met klachten over hem, die kunnen  dan jou getuigen zijn                                           ; Ik hoop dat u spoedig geholpen wordt en dat ze die smeerlap schorsen                                             M V G Monica

  Reageer
Reageer op: Vlekken en meer aders zichtbaar na laser behandeling
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief