Jeuk. Bang

 • #1

  Laatst had ik al in een ander topic over mijn lymfe gevraagd. Ik voelde wat kiertjes in hals ook laag in hals en raakten paniek. Mijn huisarts zegt is niks ze voelen niet kwaadaardig. Omdat ik een hypochonder ben mij heel druk gemaakt en veel gegoogeld. Nu heb ik sinds een paar weken overal jeuk prikkels. Meeste op bovenbenen buik zijkant buik en hals. Het is geen gigantische jeuk maar net even zo'n jeukprikkel. Ben er nu ook de hele dag gefixeerd op. Ben bang voor kanker of iets.  Heb al wel 1.5 jaar jeuk op billen en achterkant boven benen maar daar verschijnen ook bultjes. Dacht wel eens dat dit van een paardrijbroek kwam.  Maar zou er wat ergens zijn met al die jeukprikkels? Of kan dat echt psychisch? Kwam een paar weken nadat ik die klieren ontdekte. Dank alvast.

  Reactie
  #2

  Niemand? Ben best bang.  Het is niet dat ik mij kapot krap maar steeds een speldenprik jeuk. Voor al hals zijkant buik en bovenbenen.

  Reactie
  #3

  Ga dan eens met de klachten naar de huisarts

  Reactie
  #4

  Ik ben daar vorige week met die klieren geweest . De huisarts zei ze voelen normaal. Pas daarna kwam de jeuk. Ik vraag mij af omdat ik ook gelezen heb van jeuk en klieren dat het kwaadaardig kan zijn. Zou dat echt psychisch kunnen zijn? Ik heb wel altijd een droge huid.

  Reactie
  #5

  Ik denk dat je jezelf toch echt onnodig bang aan het maken bent

  Reactie
  #6

  Dank je wel Tandor. Ik heb morgen een bel afspraak met de dokter. Miss evt weer met antidepressiva starten ivm angst. Heb dat 3 jaar terug ook gehad

  Reactie
  #7

  Misschien is dat wel goed om te doen

  Reactie
Reageer op: Jeuk. Bang
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief