Pijnlijke plek achter wenkbrauw, uitstralingshoofdpijn

 • #1

  Hoi,

  Een maand geleden had een een vreemde aanval; gigantische krampen in mijn buik, erg duizelig en ben daarna flauw gevallen. Nou weet ik nog dat ik tijdens die buikkrampen bij mijn linkeroog vreemde spasmen had, ik kneep dat oog de hele tijd fel dicht zonder daar enige controle over te hebben.
  Heb er verder niet veel bij nagedacht, maar heb sindsdien wel ontzettend vaak last van hoofdpijn. Geen hele erge hoofdpijn maar drukkend, ook niet constant maar wel bijna dagelijks en het komt altijd van achter mijn linkeroog. Als ik bij mijn wenkbrauw voel zit er aan de onderkant net bij dat bot boven je oog ook een pijnlijke plek waar het vandaan lijkt te komen.
  Ook heb ik soms het idee (meestal 's avons bij tv kijken) dat ik het niet helemaal scherp zie en moet knipperen om "bij te stellen". Maar ook dit is niet altijd en zie ik meestal gewoon prima.

  Nou is dit al een maand dus ik ga er toch maar mee naar de huisarts denk ik, maar vroeg me af of het iemand bekend voor komt want ik vond die spasmen in mijn oog wel erg vreemd.

  Reageer
Reageer op: Pijnlijke plek achter wenkbrauw, uitstralingshoofdpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief