meerdere bulten

  • #1

    Hoi iedereen,

    Ik heb sinds kort een bult in me nek. Een week later kreeg ik een bult op me rechtersleutelbeen.En paar dagen later nog een bult erbij op me rechtersleutelbeen. Het zit er allemaal al twee weken. Hoor graag jullie advies.

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Mijn advies is om naar je huisarts te gaan en ernaar te laten kijken.
    Je hebt voor de Rest geen klachten? Geen griep of verkoudheid?

    Reageer
    #3

    Hoi Tandor,

    Ben wel verkouden en heb bloedneuzen. Maar heeft dat niet te maken met het warme weer of is dat toeval.

    Groetjes

    Reageer
    #4

    Hoi

    Om nog even aan te vullen heb ook last van hevige hoofdpijn. En bij het opstaan bijvoorbeeld van een bank als ik dit te snel doe wordt ik duizelig en licht in me hoofd En wordt het zwart voor me ogen. Soms val ik dan bijna flauw. Maar dit heb ik al bijna een jaar want heb een hersenschudding gehad. Dit kwam omdat ik flauw viel en toen frontaal met me hoofd op een marmere vloer viel. Als ik voldoende rust neem lijkt het minder.

    Zijn deze klachten toeval met elkaar of is er een toevallig verband maar wordt dit verband gemaskeerd door voorgevallen medische incidenten in het verleden.

    Groetjes

    Reageer
    #5

    [quote]En bij het opstaan bijvoorbeeld van een bank als ik dit te snel doe wordt ik duizelig en licht in me hoofd En wordt het zwart voor me ogen. Soms val ik dan bijna flauw.[/quote] Dit is een heel normaal verschijnsel. Dat heeft met het dalen van je bloeddruk te maken als heel snel opstaat. dcat is dus niets bijzonders.

    Als je verkouden bent, dan zetten ook de lymfeklieren in de nek en hals wat op. Ook dat is dus een heel normaal verschijnsel en niets om je zorgen over te maken.

    Reageer
Reageer op: meerdere bulten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief