branderige rode vlekken en soort blaasjes in het gezicht

  • #1

    In januari kreeg ik ineens een rode vlek op mijn wang. Het is nu zo uitgebreid dat ik het nu op beide wangen heb zitten, onder aan de kaak en aan de buitenkant naast mijn ogen. laatste tijd zijn er ook witte bultjes bijgekomen. Ik dacht dat het puistjes waren, maar ik weet nu dat dit niet het geval is. Ik dacht dat het door stress was of kwam door make-up en ben toen dus ook anti-allergisceh make-up gaan gebruiken. Daarna ben ik naar de huisarts geweest om doorgezonden te worden naar de dermataloog. Door kreeg ik wat allergie testen. Uitslag: make-up en verzorgingsproducten lag het niet aan, wel aan dieren en planten. Dat wist ik al. Nu heb ik een paar ratten en ik moest ze dan maar weg doen. Dat kan ik niet zomaar, dus daar blijf ik uit de buurt en ik heb ze op een aparte kamer gezet. De uitslag werd minder. Minder ja maar het zit er nog wel. Het brand en is pijnlijk. Ik werk in een kledingwinkel, als ik in de bakken met textiel ga rommelen een poosje krijg ik ook een branderige huid, netzo als het ergens warm is en dus ook als ik in de buurt van beesten kom. Soms komt het branderige terwijl ik niet snap waar het van moet komen. Niks geen beesten of bloemen enz op de plaats. Nu ga ik volgende week naar de huisarts en hoop ik dat hij me weer doorstuurt daar de dermataloog. Maar vorige keer moest ik driekwart jaar wachten voor er een plekje was. Ondertussen liep ik wel hele tijd door met die pijn. Vragen of het echt niet eerder kon, omdat je wel met pijn rondloopt had geen nut. Kan iemand zich hier in herkennen? Ik ben bang dat ik weer zo lang moet wachten of weer wordt weggestuurd met komt door je ratten. Ik heb ook last als ik niet eens thuis ben. Ik wordt er verdrietig van, mensen spreken me aan dat ik er eerder geen last van had en ik durf de deur niet meer uit zonder goed te camoufleren. Ik ga volgende week dus nar mijn huisarts en hoop dat ze me doorsturen en eens goed naar me kijken.

    Reageer
    #2

    Hallo ik heb dus ook de zelfde uitslag op mijn gezicht met inderdaad soms witte kopjes en is erg branderig. Ben al naar de Schoonheidspecialist geweest, die zei ontstoken. En heeft mij nersten olie gegeven daar is het rode wel iets minder van geworden. Maar er komen inderdaad steeds meer plekken bij op mijn wang. Maandag toch maar naar de huisarts.

    Reageer
Reageer op: branderige rode vlekken en soort blaasjes in het gezicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief