Rode plekjes met bultjes en jeuk

 • #1

  Hoi

  Ik heb nu al 2.5 a 3 maande last van rode bultjes en vlekjes die eerst pijnlijk waren (een steek als je der over heen ging) leek net als of er een staal splinter in zat.

  Maar het ging niet over dus ik ben 3x naar de huisarts geweest voor dit probleem, maar de dokter wist niet wat het was. Eerst moest ik het vettig houden. 2de keer kreeg ik eczeemzalf mee. 3de keer heeft ze me een hormoonzalf gegeven en door geweze naar een Dermatologie.

  Bij de Dermatologie, die heeft er naar gekeken en der ding gedaan. Maar die wist het ook niet zo goed. Zij dacht eczeem. Dus ik zij als het eczeem is dan zou het zalfje moeten werken toch. Dat klopte ook volgens haar maar soms is het wat hardnekkiger.

  Maar dat werkt dus ook niet.

  Dus heb weer een afspraak gemaakt met de huisarts en die heeft weer gezegt dat ik een afspraak moet maken bij de Dermatologie.

  Dus heb ik gedaan. Word nu de 2de keer (afspraak staat voor over 2 weken.

  Maar mij vraag hier is.

  Weet iemand hier wat het is ?

  Wat ik der aan kan doen ?

  Hoe het minder gaat jeuken ?

  Reageer
  #2

  Iemand een idee ?

  Reageer
  #3

  Het kan een allergische reactie zijn. Ga naar de huisarts als je er last van blijft houden

  Reageer
  #4

  John

  Dank u wel voor de reactie. Maar zo als ik al zij ik ben al 3x geweest en me huisarts weet het ook niet. En ben al bij de Dermatologie geweest en die zij de eerste optie van de huisarts maar dat zalf helpt niet. En nu ga ik nog is naar de Dermatologie. Maar goed ik dacht misschien heeft iemand hier wel een idee wat het kan zijn. Of wat ik er aan kan doen ?

  Reageer
  #5

  Ik zou het zo helaas ook niet weten.

  Reageer
Reageer op: Rode plekjes met bultjes en jeuk
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief