Witte vlekken enkel op gezicht

  • #1

    Goede morgen,
    Ik heb al verschillende forums gelezen over dit onderwerp, maar bij mij is het toch anders en zou daarom meer duidelijkheid willen.

    Ik heb sinds kort witte vlekken in mijn gezicht. Het zijn geen super witte vlekken, maar er is duidelijk verschil te zien met me overige huidskleur. Er is geen duidelijke afscheiding en dichtbij de spiegel is het ook bijna niet te zien, maar wanneer ik van de spiegel af ga staan zie je duidelijk witte vlekken in mijn gezicht. Verder heb ik het nergens anders op mijn lichaam, puur en alleen op mijn gezicht.

    Ik ben hiermee naar de huisarts geweest, deze vertelde dat het een schimmel was en ik kreeg de creme Ketoconazol J-C voorgeschreven. De dokter zei dat de schimmel van zelf weg gaat en dat ik in de zon dan vanzelf weer bij zou kleuren. Maar ik ben nu 6 weken verder, en zie nog geen verschil.
    Wat kan het zijn, en wat moet ik doen? ik ben een beetje ten einde raad.
    Alvast Dank,

    Reageer
Reageer op: Witte vlekken enkel op gezicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief