Zeer opvallende adamsappel als vrouw

  • #1

    Ik heb als vrouw altijd al een zeer opvallende adamsappel gehad, het lijkt een beetje hetzelfde als bij de gemiddelde man.
    Voor het grootste deel van m'n leven heb ik er niet veel vragen bij gesteld maar ik begin me er steeds meer bewust van te worden dat het wat ongewoon is vergeleken met de meeste vrouwen. Ik voel me er zelfs wat ongemakkelijk bij.
    Ik las dat er vaak aangeraden wordt om dit aan de dokter voor te leggen maar vraag me af of dit in mijn geval enig nut heeft. Ik ben ondertussen 26 en heb dit al voor zo lang ik het me kan herinneren en niemand (zelfs geen arts) heeft dit ooit aangekaart. Ik moet ondertussen al een tijd (jaren) medicatie nemen voor mijn schildklier maar daarvoor was dit ook al het geval.

    Reageer
    #2

    Je kunt het met de huisarts bespreken, maar ik denk dat het inderdaad niet veel nut heeft. We zijn nu eenmaal niet allemaal hetzelfde gebouwd. Als je er klachten door zou hebben is het natuurlijk een ander verhaal

    Reageer
Reageer op: Zeer opvallende adamsappel als vrouw


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief