binnenkant net onder huid voel ik een hard iets

  • #1

    Sinds vorig jaar oktober voel ik ineens in de binnenkant van mijn dijbeen een soort hard iets.. Het is geen kobbeltje of zwelling maar het voelt als weefsel wat harder is dan de rest. Ik moet zeggen dat ik best brede benen heb (en heb wat overgewicht) dus een hoop vet aan de benen/dijbenen en werk al 3 jaar thuis dus zit veel. Zou dat gewoon wat “verhard” vetweefsel kunnen zijn? Voor de rest geen andere klachten, doet ook geen pijn. Wel als ik er aan heb zitten voelen/knijpen, dan heb ik een blauwe plek omdat de huid daar natuurlijk vrij dun is. Ik voel het niet aan de buitenkant en kan het wel “vastpakken” en bewegen.

    Reageer
    #2

    Persoonlijk zou ik liever even naar de huisarts gaan zodat die er naar kan kijken,ipv mensen op een forum laten gokken naar wat het mogelijk zou kunnen zijn.

    Reageer
Reageer op: binnenkant net onder huid voel ik een hard iets


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief