Dof, drukkend gevoel rechterkant hoofd

 • #1

  Hoi,

  Ik heb sinds enkele dagen last van een dof, drukkend gevoel aan de rechterkant van mijn hoofd. Dit rijkt van net achter mijn oor, tot de zone aan mijn slaap. Dit gaat ook gepaard met een gevoel van lichthoofdigheid/ duizeligheid op sommige momenten. Ik merk ook dat ik de afgelopen dagen harder gezweet heb in de nacht.

  Ik heb vorige maand reeds last gehad van evenwichtsstoornissen na een virale infectie, wat de dokter ook zo vastgesteld heeft, maar dit is sinds begin januari weggetrokken, al voelt de huidige lichthoofdigheid wel vergelijkbaar aan.

  Als extra vermelding kan ik zeggen dat ik een te hoge bloeddruk heb, wat mogelijk ook relevant kan zijn om bepaalde symptomen te verklaren?

  Reageer
  #2

  Met de klachten die je opnoemt in combinatie met de eerdere , zou ik toch even contact opnemen met de huisarts. Dan kan die bepalen of het verstandig is dat je even weer gezien wordt

  Reageer
Reageer op: Dof, drukkend gevoel rechterkant hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief