Verdikking hals

  • #1

    Ik voel vlak naast/onder mijn strottenhoofd verschil aan de rechterkant. Daar is het dikker zo lijkt. Ik ben hiervoor in augustus bij de dokter geweest maar die kon toen niks bijzonders voelen, ze voelde wel wat verschil maar ze dacht niet aan m'n schildklier of iets dergelijks maar aan een spier. Nu voel ik het nog steeds en ik zit er nu weer mee.. Het lijkt niet op een spier. Het is niet een knobbeltje, ik kan het niet goed uitleggen. Moeten beide kanten zowel links als rechts hetzelfde voelen? Als ik bijvoorbeeld naar beneden kijk en dus buk, voel ik het minder.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Nee die hoeven niet per se hetzelfde te voelen. Als je er ongerust over bent ga dan weer naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Hoe kan het dan dat dit niet hetzelfde voelt? Omdat ik gewoon verschil voel.. Heb jij dat ook?
    Ik ben dus bang voor kanker.

    Reageer
    #4

    Het lijkt toch vooral gewoon een spier. Een hasspier. Misschien moet je eens met je huisarts over je angsten praten

    Reageer
    #5

    Maar zit dat op die plek ook tegen je strottenhoofd aan? Ik vind het gewoon bijzonder dat ik verschil voel.. Hebben meer mensen dat? Ik maak me echt angstig.

    Het is ook in een bepaalde houding dat ik het meer of minder voel..

    Hieronder plaatje toegevoegd. Dan zie ik links (dus rechts als ik het goed heb bij mij) een spier onder die dikker is. Zit dat op dezelfde plek waar ik het aanwijs? Dit lijkt dan wel weer dicht bij het sleutelbeen te zitten en dat heb ik dan niet zo denk ik..

    Bijlagen:
    Reageer
    #6

    Geen mens is helemaal symmetrisch

    Reageer
    #7

    Haha nee dat geloof ik ook.. Maar tis gewoon die onzekerheid. Hoe weet ik of het iets ernstigs is of dat ik me gek loop te maken?
    Ik wil maandag sws naar de arts. Maar omdat het nu weekend is probeer ik mezelf wat gerust te stellen. Als jij in je hals voelt Suus, voelt het dan allemaal hetzelfde bij jou of is er ook wat verschil rechts?

    Reageer
    #8

    Het is dus gewoon een halsspier

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik ben vandaag bij de dokter geweest en ze voelde het ook, ik word voor de zekerheid doorgestuurd om een echo te maken. Het gekke is dat in augustus mijn schildklier niet benoemd heeft, en nu dus wel.
    Toen zei ze nee het is niet je schildklier.
    Kan het ook groter worden als je er steeds aan zit? Want het voelt nu groter dan 2 dagen geleden.
    Ik maak me echt enorm zorgen..

    Reageer
    #10

    Het zou kunnen als je er teveel aan zit

    Reageer
    #11

    Okee.. En verder? Ik ben zo ontzettend bang voor kanker. Ik kan vrijdag terecht. En het idee dat ik een weekend in spanning zit voor de uitslag benauwd me heel erg.

    Reageer
    #12

    daar kan ik je ook niet bij helpen...je zult het toch even moeten afwachten

    Reageer
Reageer op: Verdikking hals


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief