Al 2 jaar hoofdpijn vanuit het niets, ook pijn in nek/rug

 • #1

  Ik heb van die hoofdpijnen die vaak uit het niets verschijnen en dit is nu al zo'n twee jaar bezig. Ik kan weken lang nergens last van hebben, och wat een genot is dat en dan ineens verschijnt die hoofdpijn terwijl ik goed water drink, goed eet. Daarnaast heb ik ongeveer ook twee jaar nu of iets langer pijn in de nek/rug/schouder als ik mijn hoofd naar links of rechts draai.

  Meerdere keren naar huisarts geweest en die stuurde me gelijk door naar een fysiotherapeut want dit kon absoluut met elkaar te maken hebben. Helaas heeft dit tot nu toe niets geholpen. De pijn in de nek/rug is er dagelijks, voornamelijk als ik mijn hoofd draai maar de hoofdpijn is er niet constant en dan begin ik mij echt af te vragen of die hoofdpijn wel echt te maken heeft met die nek/rug/schouder klachten.

  Gisteren ook zo'n dag, het begon perfect, geen hoofdpijn. In de middag at ik twee koekjes en dronk wat water en ineens voelde ik de pijn opkomen die heviger en heviger werd en na een tijdje kon ik alleen nog maar stil op de bank zitten en niets doen. Na goed geslapen te hebben is het weg, echter voel ik wel een lichte pijn zitten in het hoofd waarvan ik dan de hele dag hoop dat die niet doorbreekt.

  Het valt me wel op dat het de laatste tijd vooral begint NA dat ik avondeten heb gehad en dat begrijp ik echt niet. Voorheen werd ik wakker met hoofdpijn en dat is veel minder nu. Hopelijk hebben jullie goed advies voor me, want ik denk erover naar een andere huisarts te gaan, want misschien wil ik toch even mijn hoofd laten checken.

  Ik liet de fysiotherapeut ook weten dat ik een hele lichte angst had dat het misschien een tumor in het hoofd is maar hij zei dat je een tumor niet voelt, dat is een sluipmoordenaar. Hij raadde me aan het op de bank zitten te gaan minderen en meer rechtop lopen. Wat denken jullie, heeft deze random hoofdpijn die er al veel te lang is echt te maken met de nek, rug en schouder?

  Reageer
  #2

  Het kan zeker van de nek/schouders komen. Je zou naar een Cesar therapeut moeten gaan

  Reageer
  #3

  Oei. Heb ik echt net een afspraak gemaakt met manuele fysiotherapeut, maar dat betekent niet dat ik niet naar anderen kan gaan ook. Cesar therapie, nog nooit van gehoord en ik ga er gelijk mee bezig. Dank je wel.

  Reageer
  #4

  Fysio manueel is ook goed hoor.

  Die zal je ook als het nodig is doorsturen naar een collega van een andere discipline.

  Ceasar is voor al houdings therapie,dan kan het best goed zijn als je eerst even goed los gemaakt wordt voor je daar mee begint.

  Reageer
  #5

  Een complementair genezer kan kijken naar je hele gezondheidssituatie, zoals voedingspatroon, darmflora, hormoonhuishouding en adviseren over voedingssupplementen. Ik heb geen kant en klare oplossing maar denk ook aan factoren als leverwerking, sibo, candida enz. Ook zelf je voedingspatroon eens onder de loep nemen. suiker werkt ontregelend op je bloedsuikerspiegel en darmen. Ook etiketten lezen van wat je koopt

  Reageer
  #6

  Een dik jaar geleden en alle jaren ervoor was ik iemand die elke avond wel frisdrank en chips at, soms wel een zak per dag. Qua frisdrank was het taxi, dubbel frisss, cola, cassis etc.

  Ik ben dit drastisch gaan minderen vorig jaar dus, bij lange na niet elke avond meer snacken. Wel blijf ik Burger King heerlijk vinden en ik ga daar eigenlijk nog wel elke week 1x heen. Daarnaast maak ik thuis genoeg gezond eten zoals bruine bonen, pasta, gerechten met sla, vlees, aardappelen. Rijstgerechten en ik drink ook genoeg water. Maar wie weet is het wel gekomen door dat vele snacken elke avond.

  Voor nu is het zaak dat ik eerst die pijn in de nek en rug wegkrijg. Ik zal dan ook al het advies van de fysiotherapeut gaan opvolgen. Ik wordt in augustus 40 jaar, jong genoeg vind ik zelf en dit soort gekkigheid wil ik echt nog niet. Ik was vergeten erbij te vermelden dat wanneer de hoofdpijn te erg wordt of te lang blijft hangen dat ik dan soms ibuprofen in neem. Ik ben alles behalve een fan van medicijnen, maar die pijn houdt een mens ook mega tegen.

  Reageer
Reageer op: Al 2 jaar hoofdpijn vanuit het niets, ook pijn in nek/rug
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief