Exostose schedel

  • #1

    2 maanden geleden ontdekte ik een klein knobbeltje voelt aan als een bot, onder mijn hoofdhuid. Ik ben hiermee doorgestuurd naar de Chirurg en hebben ze een echo gemaakt. Hieruit is gekomen dat ik een Exostose aan mijn schedel heb een goedaardig (aangroeiend bot).
    Mijn vraag is wie heeft hier ook ervaringen mee op de schedel?

    Reageer
    #2

    Ik heb exact het zelfde , ontdekte dat een maand of drie geleden aan achterkant van mijn hoofd onderaan beetje naar rechts . Geen pijn of zo . Ik ben er nog niet mee naar de dokter gegaan maar zal dat wel doen binnenkort.

    Reageer
    #3

    Hi Shari,

    Bedankt voor je berichtje. Ik ben benieuwd ben je er inmiddels al mee naar de huisarts geweest? Ze hebben mij geadviseerd om het toch regelmatig te laten controleren. (Ook om te kijken of het groeit).

    Reageer
    #4

    Dat heb ik ook gehad. Bleef heeeeeel langzaam groeien. Uiteindelijk laten verwijderen door de plastisch chirurg. Komt zeer veel voor zei hij.

    Reageer
    #5

    Hi Suzie,

    Heb je er ook last van gehad? Hadden ze jou geadviseerd om het weg te laten halen? En hoe is de operatie verlopen?

    Reageer
    #6

    Hallo,
    Ik ga hier vandaag voor naar het ziekenhuis om een echo te laten maken.. ik zit mezelf helemaal knettergek te maken in m’n hoofd dat het iets ernstigs is.. maar lees nu pas dat meer mensen dit hebben..
    Pfff… 😫

    Reageer
    #7

    Hi Lisa,

    Ik begrijp je heel goed! Ik hoor graag hoe het verlopen is!

    Reageer
Reageer op: Exostose schedel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief