pijn in nek, licht in hoofd

 • #1

  Ik heb al enige weken last van een pijnlijke nek.Vanuit de dikste wervel tussen de schouderbladen. Het straalt door naar mijn schouders en af en toe ben ik licht in mijn hoofd, net of alles onwerkelijk is. Ik slaap daarbij ook nog heel erg slecht. Meestal maar drie uurtjes per nacht. Soms heb ik een paar dagen helemaal geen last van de pijn (slecht slapen blijft wel) en dan komt het zo maar weer opzetten, voel me dan grieperig, nek voelt warm aan, maar heb geen koorts. Ibuprofen helpt even.
  Herkent iemand dit?? Voor ik naar de huisarts ga.

  Reageer
  #2

  Pijn in de nek is meestal gewoon spanning, en drie uur slaap wijst op onvoldoende ontspanning. Tenzij er een directe aanleiding is als stoten of een ongeluk dat deze klachten kan veroorzaken. Eens een goede massage en een goed gesprek over wat er vast zit, doet wonderen.

  Reageer
  #3

  ik zou er gewoon even naar laten kijken door een Chiropractor of een Manueel therapeut, misschien zit er een wervel niet goed, dat geeft ook klachten/spierspanning.
  Brenda

  Reageer
  #5

  Hallo, ik heb net dezelfde symptomen, pijn in de nek, hoofdpijn, weinig besef van wat ik doe, soms lijkt het alsof ik naar een film kijk als ik rondloop, lijk ik wat ik zie niet in mij op te nemen.

  Reageer
  #6

  beste Monique,

  Is er bij u ondertussen een diagnose vastgesteld?

  mvg,

  Gregory

  Reageer
Reageer op: pijn in nek, licht in hoofd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief