Van de trap gevallen

  • #1

    hallo, ik ben net van de trap gevallen. En ben daarbij op mijn hoofd, nek en rug terecht gekomen. Sinds dien heb ik heel veel hoofdpijn, en ik ben een klein stukje kwijt waarvan ik echt geen idee heb wat er is gebeurt. Verder ben ik volgens mij niet buiten bewustzijn geweest. Verder heb k veel drukpijn in mijn nek. Mijn vader heeft mijn hoofd vastgehouden zodat die niet kon bewegen en mij toen plat in bed gelegd. Toen k naar boven liep kwam ik erachter dat het ook in het middn van mijn rug ten hoogte van de borst pijn doet. Weet iemand wat ik het beste kan doen? En is het belangrijk dat ik stil blijf liggen? Of mag ik gewoon bewegen?

    Reageer
    #2

    Ps... ik ben 14 jaar

    Reageer
    #3

    Neem even contact op met de huisartsenpost.

    Reageer
    #4

    hebben we gedaan. Ze zeggen dat ik langs moet komen, maar ik kan bijna niet overeind komen door de pijn. Dus ik vraag me af hoe ik daar moet komen. Heeft u een idee?

    Reageer
    #5

    Bellen met de HAP en zeggen dat komen niet mogelijk is vanwege de hevige pijn en vragen om een visite van de arts

    Reageer
    #6

    okey dank u wel. Er komt een arts aan. En zodra het nodig is zouden zij een ambulance bellen. Bedankt voor u hulp

    Reageer
    #7

    Heel veel beterschap!

    Reageer
    #8

    Hoi,

    Ik ben gisteravond nog naar het ziekenhuis gebracht, op verdenking van een zware hersenschudding en een breuk in 1 van de nekwervels. Nu bleek ik iinderdaad een hersenschudding te hebben, en mijn 3e nekwervel gebroken te hebbdn. Maar ik ben ondertussen weer thuis en zou graag de nekkraag even af willen doen met dit warme weer. Weet iemand of dit kan/mag?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Die mag je helaas niet af doen .....

    Reageer
    #10

    kan het ook niet als ik stil blijf zitten?

    Reageer
    #11

    Ik raad je aan om de kraag te blijven dragen, hoe vervelend het ook is

    Reageer
    #12

    hallo, ik heb de kraag inderdaad maar omgehouden. Alleen doet hij nu heel veel pijn. Hij druk op mijn sleutelbeen. Weet iemand miss wat ik hier aan kan doen?

    Reageer
    #13

    Neem even contact op met de spoedeisende hulp om dat na te vragen

    Reageer
    #14

    hoi, bedankt voor de ‘ tip’ we moesten even langs komen. Toen hebben ze hem afgedaan. En gevoeld of het aan mijn sleutelbeen lag of aannde kraag. Maar blijkbaar is mijn sleutelbeen dus ook gebroken. Maar ik moest natuurlijk wel die kraag weer om. Heeft iemand een tip zodat het minder pijn doet??

    Reageer
    #15

    Het enige wat je zou kunnen doen, is regelmatig een pijnstiller nemen. Neem 3 x per dag 1000 mg paracetamol.

    Reageer
Reageer op: Van de trap gevallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief