Knobbeltje op acterop schouder (acromion?)

  • #1

    Ongeveer een week geleden merkte ik dat ik achterop mijn rechterschouder een soort van knobbeltje voel, onder de huid. Ik heb even gekeken op internet en het lijkt het acromion bot te zijn (onderdeel van het schouderblad). Het knobbeltje is hard. De huid ziet er verder gewoon normaal uit. Ik voel links wel iets soortgelijks, maar veel kleiner. Ik moet ook zeggen dat ik last heb van stijfheid in de rechterschouder. Ik weet niet of dit ermee verband kan houden. Ook moet ik zeggen dat ik het gewoon per toeval ontdekt kan hebben en dat het er al veel langer zit.

    Enig idee wat dit kan zijn?

    Reageer
    #2

    Je hebt al aangegeven wat het is. Je hebt het alleen nog eerder ontdekt.

    Reageer
    #3

    Ik heb het eigenlijk niet helemaal goed omschreven. Wat ik bedoelde te zeggen is dat het op het acromion bot lijkt te zitten (ik heb gegoogled op skelet en schouderblad en kwam toen bij dat bot uit).

    Reageer
    #4

    Dat had ik zo wel begrepen. Het kan een uitsteeksel of verdikking van het bot zijn. Je hebt het immers aan 2 kanten. Het hoeft dan niet aan beide kanten gelijk te zijn. Als je er ongerust over bent , ga dan naar de huisarts en laar ernaar kijken.

    Reageer
Reageer op: Knobbeltje op acterop schouder (acromion?)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief