Vervelend gevoel oksel, uitstraling naar arm

  • #1

    Sinds ongeveer 2 weken heb ik een vervelend gevoel in voornamelijk mijn rechter oksel, soms in mindere mate ook in mijn linker oksel, een beetje een zeurende pijn, ene moment wat heviger dan het andere moment. Van tijd tot tijd trekt dit ook een beetje door in mijn in mijn bovenarm, onderarm en vingers (alsof je je telefoonbotje hebt gestoten, maar dan wat minder hevig). Voel dit voornamelijk goed terug in mijn ringvinger en duim.

    Huisarts gebeld, die dacht dat het misschien met sporten (krachttraining) te maken had, maar dat doe ik al 10 jaar, ik weet wat ik doe.

    Geen ondragelijke pijn, maar gewoon de hele dag door hinderlijk. Wat moet ik hiermee?

    Reageer
    #2

    Huisarts gebeld, die dacht dat het misschien met sporten (krachttraining) te maken had, maar dat doe ik al 10 jaar, ik weet wat ik doe.

    Toch zou het een overbelasting kunnen zijn. Ga met de klachten naar een fysiotherapeut

    Reageer
    #3

    Oke bedankt! Zit ook een soort bultje onder oksel als ik ze ver na boven doe, maar is aan beide kanten. Rechts heb ik meer last dan links. Is dat normaal? Geen idee of ik dat altijd al heb of dat ik dat nu zie omdat ik er op let.

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    Moeilijk om daar zo aan de hand van de foto iets over te zeggen. Het kan spierweefsel of vetweefsel zijn

    Reageer
    #5

    Hoi menno, hoe is het uiteindelijk afgelopen met bobbel onder arm?

    Reageer
    #6

    Ik heb hetzelfde als op de foto. Bij mij zijn het ontstoken lymfeklieren. Mogelijke oorzaak is de kattenkrabziekte. Ja, ik had er ook nog nooit van gehoord…

    Reageer
Reageer op: Vervelend gevoel oksel, uitstraling naar arm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief