Druk op hoofd

  • #1

    Hallo,

    Sinds 1,5 jaar krijg ik enorme hoofdpijn wanneer ik overeind kom, dit voelt alsof er een enorme druk op het hoofd komt te staan en dat trekt na een seconde of 10 weer weg. De pijn is aan beide kanten en vooral bovenop het hoofd en in het achterhoofd. Ook als ik buk krijg ik heftige hoofdpijn.
    Nou ben ik al bij de neuroloog geweest en ik heb zo'n standaard intake gehad en toen kreeg ik te horen dat het niks erstigs is omdat ik geen uitvalsverschijnselen heb maar er waren tig soorten hoofdpijn en ik moest er maar leren leven. Maar met mijn werk als leerkracht is dit niet te doen, elke keer opstaan, zitten, bukken. Dit belemmert mij enorm in mijn werk want ik ben elke keer zo'n seconde of 10 van de wereld.
    Ook krijg ik deze hoofdpijn wanneer ik op het toilet wat druk moet geven. Nou heb ik inmiddels een kind van 2 en zou binnenkort graag zwanger worden van een 2e maar ik durf dit niet omdat ik moet persen tijdens de bevalling en ik ben echt bang dat mijn hoofd dit niet aan kan.
    Heeft misschien iemand een verklaring voor mijn klachten of een tip wat ik eraan kan doen?

    Alvast bedankt

    Reageer
Reageer op: Druk op hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief