wie weet wat dit kan zijn ?

  • #1

    het gaat al terug naar het jaar 2002 toen hem ik een mri scan gehad omdat ik altijd licht in me hoofd was, nu 8 jaar later is er vrijwel niks veranderd, er kwam trouwens niets uit die mri. nu heb ik behoorlijk wat rare klachten waar jullie misschien iets mee kunnen, ik zie de laatste paar maanden heel raar. het is helemaal donker om me heen en zie vlekken, ook ben ik heel erg duizelig af en toe en loop ik soms niet stabiel, heb ook tijden gehad dat ik snachts de hele tijd een soort schokken in mijn hoofd kreeg. ik ben nog steeds heel erg licht in me hoofd en dat is echt niet fijn, voelt alsof ik een kater heb en alsof ik droom. komt iemand dit bekend voor ?

    Reageer
    #2

    Hallo ik herken je klachten met het voelen alsof je droomt, ik heb dit soms als ik opsta of moe ben, dan moet ik echt mijn ogen even dicht doen en gaan zitten voor ik me weer normaal voel.
    Dan is het net alsof je slaapt en je daar op dat moment helemaal niet bent, ook gaat mijn hart dan sneller kloppen en ik krijg het warm, herken jij dit ook?

    Liefs

    Reageer
    #3

    Zijn jullie wel eens bij een psycholoog geweest met deze klachten? 8 jaar lang dezelfde klachten zonder een echte oplossing vind ik namelijk wel heel erg lang!

    Reageer
Reageer op: wie weet wat dit kan zijn ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief