Licht gevoel/draaien

 • #1

  hallo ik ben een meisje van 18, ik heb vaak last van een licht gevoel in m’n hoofd en een draaierig gevoel, ik heb laatst mijn oren laten uitspuiten en oefeningen gedaan met me dokter voor draaiduizeligheid maar m’n klachten zijn nog niet verminderd.. ik heb 5 maanden geleden bloed laten prikken voor een licht gevoel in mijn hoofd maar daar kwam niks uit, ik heb het meestal als ik op de bank wil liggen, dan draait het en word ik licht in mijn hoofd.. ik word hier echt onrustig van, weet iemand misschien wat dit kan zijn ?? groetjes !

  Reactie
  #2

  Hi,

  Vervelend! Heb je veel last van stress en spanningen?

  Studeer of werk je momenteel? en hoe gaat dit dan, heb je het gevoel dat je relatief eenvoudig bij kunt blijven of kost het erg veel pijn en moeite?

  Ik zou dit toch echt even met je huisarts bespreken. Het kan namelijk aan één of meerdere dingen liggen maar dit kan ik zo niet zeggen. Het komt op mij over alsof je oververmoeid bent en last hebt van stress waarbij je dit soort klachten krijgt, maar dit weet ik niet zeker. Probeer in elk geval wel voldoende slaap te pakken (min. 8 uur) en goed te letten op je voeding en genoeg aan beweging te doen. Daarnaast wil Omega 3 , magnesium, zink Vitamine D3 etc. ook nog wel eens helpen. Zodra je merkt dat het echt niet gaat dan zou ik het ook echt bespreken met bijvoorbeeld je mentor op studie, of je leidinggevende op het werk.

  Sterkte !

   

  Reactie
  #3

  heyy,

  ik ben ook een dame van 18 jaar die ook al maanden met dezelfde klachten loopt. Ik ben altijd licht in het hoofd voornamelijk als ik slaap. Ook als ik draaiingen maak tijdens het liggen heb ik een raar gevoel in het hoofd. Ik denk er 24/7 aan, ben het erg zat. Van de dokter heb ik ook geen duidelijke oorzaak ervan. Ze zeiden dat het te maken heeft met chronische angst. Maar wat kan ik hieraaan doen???? Het is een erg rot gevoel, ik voel je zo erggg....

  Reactie
  #4

  Dames,

   

  Kijk eens op sosstraling.nl en probeer eens 's nachts je smartphone of uit of op vliegtuigstand te zetten. Deze worden steeds sterker en stralen ook meer, vooral de iPhones. Het is niet toevallig meer wanneer de helft van de mensen slaapproblemen heeft met zo veel draadloze apparaten die continue aan staan de hele dag. Ze zijn dan verbonden middels een "hoog frequent electro-magnetisch veld", met wifi 2,45Ghz spreek je dan over 2,450,000,000 trillingen per seconde die het lichaam raken. En de nieuwe wifi, 5Ghz, gebruikt het dubbele van de gewone wifi. Men staat er niet bij stil, want het lijkt "normaal"  te zijn om het alsmaar bij je te hebben en aan te laten staan. Mocht er ooit een manier zijn om deze velden te kunnen waarnemen met het oog dan schrikt men kapot!

  Minder aan is altijd goed. Wellicht slapen jullie ook beter.

  Reactie
  #5

  Als je een angststoornis hebt, dan zou je daarmee naar een psycholoog moeten gaan. Vraag aan de huisarts een verwijzing

  Reactie
Reageer op: Licht gevoel/draaien
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief