Korte steken in hoofd, bang voor hersentumor

 • #1

  Ik heb de afgelopen weken op willekeurige dagen dat ik een aantal korte (soms erg felle) steken voel, meestal vanuit mijzelf gezien aan linker voor- en achterkant van hoofd. Aan diezelfde kant van hoofd kreeg ik een oogontsteking - aan binnenkant ooglid een bultje met ontsteking (en een verkoudheid er vlak voor), die is ondertussen bijna weg (de ontsteking is weg, het bultje ook, het is alleen nog wel wat roder). Verder heb ik ook toenemende mate last van tinnitus (maar kan ook van erop letten zijn of stress?)

  Ik maak me hierdoor ontzettend zorgen over een hersentumor!! Maar wil niet als een hypochondrie r meteen naar de huisarts rennen.

   

  Kan dit duiden op een hersentumor???

  Reactie
  #2

  Iemand misschien een idee?

  De scherpe steken zijn wel veel doffer geworden. Het is nu heel af en toe op de dag een par doffe korte steekjes achterkant hoofd. Kan het ook met houding te maken hebben?

  Reactie
  #3

  Dat zou zeker kunnen

  Reactie
  #4

  Toch nog een vraag; ik heb dus aantal keer op de dag of zachte of hele scherpe stekende pijn 95% van de keren op dezelfde plek links achter op het hoofd. Als ik hard masseer op die plek of vlakbij dan schiet het er af en toe ook in. Mijn nek kraakt ook als ik mijn hoofd ronddraai. Het voelt soms letterlijk alsof er iets wordt afgeknepen of alsof er een stroomschokje doorheen gaat. Als ik Google vind ik alleen maar enge dingen. Wat kan zoiets zijn, buiten houding?

  Reactie
  #5

  Dit zal toch vanuit de nekspieren komen.

  Reactie
  #6

  Hi John, moet ik me geen zorgen maken over een hersentumor op die plek? Ik ben zo bang.

  Reactie
  #7

  nee

  Reactie
Reageer op: Korte steken in hoofd, bang voor hersentumor
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief