linkerhand

  • #1

    Mijn linkerhand slaapt/tintelt constant ben er niet helemaal gerust op maar weet nu ook weer niet of ik hier een dokter mee moet lastig vallen.

    Reageer
    #2

    Hai, je kunt beter wel even naar de huisarts gaan. Misschien zit er ergens een spier of zenuw bekneld.

    Reageer
    #3

    Hey,

    Als je het erg vervelend vindt moet je gewoon naar je huisarts gaan, ik bedoel, daar zijn die mensen toch voor ๐Ÿ˜‰

    Verder vraag ik me af of je misschien een tijd geleden verkeerd op je hand geleund hebt, of er misschien erg lang op geslapen hebt?
    Een vriendin van mij had namelijk een keer tijdens het studeren vreselijk lang op haar elleboog gesteund en had een aantal maanden erna nog steeds last van een tintelend gevoel, dat uiteindelijk vanzelf is weggetrokken.
    Zelf heb ik zo ook eens een spier ergens aan de binnenkant van mijn dijbeen verrekt tijdens het sporten waardoor ik ook maandenlang niet in bepaalde houdingen in bed kon liggen omdat ik die spier dan voelde trekken. Uiteindelijk ook vanzelf overgegaan!

    Hopelijk een beetje geruststellende info, maar als je het te lang vindt duren gewoon even laten nachecken en probeer iig de oorzaak voor de tintelingen te achterhalen in hoeverre dat mogelijk is.

    Succes!

    Reageer
    #4

    Symthomen klinken een beetje als een muisarm.
    Door lang hetzelfde te zitten op of met je arm worden zenuwbanen beklemt.
    Hierdoor gaan je vingers meestal slapen (tintel gevoel). Het kan 1 vinger zijn of de hele hand.

    Even langs de huisarts en die verwijst je dan door naar de fysiotherapuit. Deze doet dan wat massage technieken of zwelling techieken om ze de zenuwbaan vrij te maken.
    Dit is meestal in de elleboog of achouder of pols.

    Ik hoop dat mensen er iets aan hebben.

    Reageer
Reageer op: linkerhand


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief