Spoor mitralisklep insufficiëntie

 • #1

  Goededag,

  Ik heb eergisteren in mijn dossier gelezen dat ik een spoor mitralisklep insufficiëntie heb. Weet iemand wat dit betekent? En of dit ernstig is?
  Mijn huisarts is deze week met vakantie en is maandag pas weer terug. Ik zit er toch mee en maak me erg zorgen. Heeft iemand hier meer informatie over?

  Reageer
  #2

  Het kan dat je mitralis klep een heel klein beetje lekt. Dat is doorgaans niet ernstig. Maar dat kun je dan maandag met je huisarts bespreken

  Reageer
  #3

  Dank je wel voor je antwoord!

  Reageer
  #4

  Hoi, ik heb vandaag gebeld met de huisarts en kreeg ook over de spoor MI geen uitleg. De assistente wist niet wat het inhield en voor uitleg hierover moet ik een afspraak met de huisarts plannen. Ik moet maar weer bloedprikken op vitamine D en ijzer en als ik vermoeidheidsklachten blijf houden moet ik terug komen voor mijn hart. Ik heb overigens veel hartafwijkingen in de familie voorkomen. En mijn zoontje van 5 maanden heeft 2 maanden geleden een openhartoperatie gehad. Wat houdt zo een spoor MI in en is het belangrijk dat dit verder onderzocht wordt of is dit iets wat veel voorkomt. Kan de lekkage verergeren? Sorry voor het lange verhaal! Ik hoop dat je me een antwoord kan geven.

  Reageer
  #5

  Wat het inhoud heb ik al uitgelegd... Of er dan ook iets aan gedaan zou moeten worden is voor de cardioloog

  Reageer
Reageer op: Spoor mitralisklep insufficiëntie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief