Duizelig na loopband

  • #1

    Ik heb al langere tijd last van een licht gevoel in mijn hoofd, hartkloppingen en steken bij m’n hart. Dit is gecheckt door het maken van een hartfilmpje/holteronderzoek en bloedonderzoek. Hier kwam niks uit. Echter hebben we sinds kort een loopband en als ik daarmee stop word ik iedere keer heel erg duizelig. Ik eet en drink goed en loop na het hartlopen ook nog een aantal minuten gewoon op een rustig tempo. Hierdoor twijfel ik dus weer over mijn hart. Of zal dit een andere onschuldige reden kunnen hebben?

    Reageer
    #2

    Nog even een toevoeging. Omdat ik ondanks de goede uitslagen me zorgen blijf maken over m’n hart heb ik een aantal keer de fibricheck app gebruikt. Hier is een aantal keer onregelmatigheid uitgekomen,
    nml: EXTRASYSTOLEN - BIGEMINIE EPSIODE en FREQUENTE EXTRASYSTOLEN

    Er staat wel bij dat er geen onmiddellijke actie is vereist maar toch. Kan je dit soort ‘uitslagen’ echt hebben door alleen spanning/hyperventilatie?

    Reageer
    #3

    Apps op mobiele apparaten zijn doodgewoon NIET betrouwbaar.

    Reageer
    #4

    Volgens de Hartstichting anders wel. Daarbij deed ik het terwijl ik de klachten heel duidelijk had van hartkloppingen. Dus om te zeggen dat het totaal niet betrouwbaar is daar ben ik het niet mee eens.

    Reageer
Reageer op: Duizelig na loopband


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief