Holter 24 uur en heb een te snelle hartrittme

 • #1

  Goeden avond,

  Ik hoop hiermee geholpen te kunnen worden aangezien ik het totaal niet eens ben met mijn dokter..

  Ik heb al sinds 3 weken erg last van pijn aan me borst wat komt met erge duizeligheid, misselijk, en erg flouw voelen (als of je elke moment kan instorten)..

   

  Ik ben hiermee naar de arts geweest en kreeg toen na een week een Holter voor 24uur die heb ik gedragen en ben ik rondjes gaan lopen ermee ik heb sinds die dag ook 3x erge last gehad wat plotseling in eens komt en weer weg gaat na 2 a 3minute. Dit is ook herkend op de Holter waarvan me arts zij dat mijn hartslag in no time in eens heel snel bonkt zowel 2 a 3x zo snel hierdoor krijg ik die last en inderdaad pijn gevoel op me borst maar ik voel me erg duizelig opdat moment en voelt ook echter alsof ik dan flauw ga vallen. Maar me arts zij dat dit geen gevaar is en blijkbaar ook niks is... En dat het misschien achter me oren is... Ik ben hier erg mee geschrokken van zijn antwoord omdat ik me niet serieus wordt) voelt genomen.

  Op de resultaat van de Holter is er iets mis met me want me hart ritme verergert extreem en dit gebeurt zomaar ook soms als ik slaap (dan schik ik wakker met last, veel zweet, en Erg benauwd)

   

  Wat kan ik hier aan doen of wat moet ik doen.. Ik heb sinds dien ook niet meer gewerkt (ziek gemeld) vanwege de klachten.

   

  Ik hoop antwoord hier te krijgen dat me erg kan helpen.

  Reactie
  #2

  Doe eens de test op:
  https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

  Reactie
  #3

  Hey dat heb ik zonet gedaan heb 36 punten, dit is volgens de test normaal

  Reactie
  #4

  Stress kan dingen verergeren maar denk vooral ook aan de rol van je voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen. Belangrijk is zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door complexe koolhydraten  te combineren met eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Stoffen als histamine en tyramine kunnen ontregelend werken. Ook uitkijken met stoffen als smaakversterker en kunstmatige zoetstoffen. Een complementair genezer zou je kunnen helpen met onder andere voedingssupplementen. Natuurlijk is een rustige ademhaling ook belangrijk. Je zou kunnen denken aan yoga.

  Reactie
  #5

  Dat is dan inderdaad normaal. Dat kun je dan in ieder geval alvast wegstrepen. Heb je geen maagklachten?

  Reactie
  #6

  Nee ik heb totaal geen last van maag lasten, wat ik wel heel erg heb is dat me energy erg achteruit is gegaan ben veel moe (ik slaap dan niet omdat het slecht is) dus hou me wel wakker tot avonds. Maar voeders voel ik me gewoon goed ik krijg de last uit het niets gewoon op een dood normale dag of moment, zowel gister log ik te slapen en schrok ik wakker van een erge pijn op me borst met kij harde bonzen van me hart die wel leek dat het door me keel kwam.. Dit blijft dan 1 a 3 minute en dan is het opeens weer weg..

  Reactie
  #7

  Hmm heb sinds maanden bijna herzelfde probleem als jij,iedereen verklaart me zot en zeggen dat ik stress en angst heb.Behalve duuzeligheid heb ik hetzelde als jij

  Reactie
Reageer op: Holter 24 uur en heb een te snelle hartrittme
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief