barst

 • #1

  ik heb al tijden een barst ik in het hoekje van mijn rechterduim, het is pijnlijk bij alles wat je doet. soms geneest het en een paar dagen is het er weer, wie weet hier raad mee?
  blackwidow

  Reageer
  #2

  Met een eeltvijl het eelt eraf vijlen, blijven doen tot probleem is opgelost. Op de huid een zachtmakende creme aanbrengen. Komt het in de loop van een paar weken helemaal goed.

  Reageer
  #3

  In plaats van vijlen gebruik ik altijd de schaar. Voorzichtig de buitenste randen wegknippen, opdat de scheur niet zo diep meer is en minder kans krijgt wéér in te scheuren. Met name 's nachts dik zalf erop en je zult zien dat je snel van dit probleem af bent.

  Reageer
  #4

  Ik heb hier ook al heel lang last van en gebruik sinds een aantal maanden een klovenzalf van de apotheek. Dat helpt helemaal niets. Heeft iemand een tip voor een andere zalf?

  Reageer
Reageer op: barst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief