Witte plekken op handen

  • #1

    HAllo allemaal,

    Ik heb sinds anderhalve week last van mijn handen. Tintelingen aan de buitenkant van beide handen en ook klam. Ook heb ik last van witte plekken op mijn handen. Niet constant. Als ik op mijn hand druk dan druk ik de plekken zeg maar weg. Ik heb geen last van krachtsverlies in mijn handen.

    Daarnaast heb ik ook last van klamme voeten de laatste tijd. Ik loop veel op slippers, en als ik mijn slippers uitdoe dan zijn mijn voetzolen vuurrood.

    Wat kan dit zijn? Slechte doorbloeding? Ik haal de meest gekke dingen in mijn hoofd, en vooral ghet op google opzoeken helpt niet echt mee.

    En wat kan ik er tegen doen?

    Ik heb een foto toegevoegd. Is niet heel erg duidelijk, maar het geeft een soort van weergave.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Ik moet je eerlijk zeggen dat ik niets vreemds aan de hand op de foto zie.
    als je je er zorgen over maakt, ga dan even naar je huisarts.

    Reageer
    #3

    Ja dat zei ik al. De foto Is niet echt heel erg duidelijk.

    Het Is gewoon zo dat ik allemaal witte vlekjes op mijn handen krijg. Niet heel de dag door, maar zeer regelmatig. Daarnet toen ik onder de douche stond, trok het weer weg. En eigenlijk Is het hetzelfde met de zolen van mijn voeten.

    Reageer
    #4

    Die kleine witte vlekjes die je in de huid overal ziet zijn vrij normaal. Op het moment dat je je hand strekt, komt er heel even iets minder bloed in je huid omdat je de huid onder spanning zet. Hierdoor worden hele kleine haarvaatjes heel even dichtgeknepen. Niets vreemds, niets raars maar volkomen normaal. En helemaal als je nog in de groei zit.

    De tintelingen kan ik niet verklaren.

    [quote]Daarnaast heb ik ook last van klamme voeten de laatste tijd. Ik loop veel op slippers, en als ik mijn slippers uitdoe dan zijn mijn voetzolen vuurrood.[/quote]Niet gek als je veel op slippers loopt. Ook dat is heel normaal.
    Je maakt je dus vooral druk om niets.

    Reageer
    #5

    Nou, ik mag hopen dat ik uitgegroeid ben haha.

    Witte plekjes heb ik nog nooit gehad op mijn handpalmen... Vandaar. Het Is er en dan trekt het weer weg.

    Ik vind het maar vreemd. Maar bedankt voor de info tot nu toe in elk geval!

    Reageer
    #6

    beste

    Ik neem sinds 3 dagen bactrim forte

    En heb nu last als ikijn handen langs me laat hangen worden handpalmen rood met witte stipjes in en tintellingen in vingers trekt weg als ik mijn handen omhoog hou

    Kan iemand helpen

    Reageer
    #7

    Neem dan contact op met je huisarts

    Reageer
    #8

    Dat heb ik ook altijd die witte puntjes vooral als ik gepoept hebt want me moeder zei vroeger altijd dat dat dan door de druk komt dus ik denk zoals dat eerdere bericht uitgelegd.

     

    Groetjes

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Witte plekken op handen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief