Hele dikke en pijnlijke enkel – al een paar maanden

  • #1

    In mei dit jaar heb ik een ontsteking gehad in dezelfde enkel. De enkel is hersteld, maar is altijd iets dikke gebleven dan de andere.

    Omstreeks september ben ik gevallen en volgens mij had ik niet direct veel pijn aan me enkel, echter daarna is de enkel enorm dik geworden (kan sommige schoenen niet eens aan) en is de enkel pijnlijk.

    Nu weet ik niet zeker of er een link is tussen de val en de klachten, of dat het juist te maken heeft met de ontsteking.

    Bloed laten onderzoeken, geen ontsekingen, reuma of jicht. Foto laten maken, niets te zien, behalve 2 losse botje, maar volgens de orthopeed komen daar de klachten niet van. MRI laten maken, niets te zien, behalve de enorme hoeveelheid vocht.

    De orthopeed heeft niet eens gekeken naar me voet zelf, dus niet onderzocht. Wilde mij eerst naar de dermatoloog sturen, maar daar voelde ik niets voor. Er staat nu een botscan gepland, maar ik ga maandag eerst een afspraak maken bij de fysio, zodat hij eens kan kijken.

    Ik zit dus al maanden met een pijnlijke en enorm dikke enkel (zeg maar gehele voet).

    Iemand die een idee heeft wat het is? Of het herkent?

    Reageer
    #2

    ik hebt bijna het zelf de maar bij mijn weet ze het ook niet wat het is

    Reageer
Reageer op: Hele dikke en pijnlijke enkel – al een paar maanden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief