scheurtje in een botje van de pols

 • #1

  Hallo,

  3 weken geleden ben ik gestruikeld daarbij heb ik me opgevangen tegen een muurtje aan. Eerst was er niets aan de hand, maar toen ik 's avonds een (zware) baby oppakte uit de box's ging het mis. Er krakte iets in mijn pols. De dag erna naar de huisarts en die had het vermoeden dat er een botje net onder de duim gebroken was. Met een brace om werd ik naar huis gestuurd.
  Die nacht heb ik ongelooflijk veel pijn gekregen en de volgende morgen ben ik naar de eerste hulp van het ziekenhuis gegaan(was toch op vakantie gegaan en eigen huisarts was verder weg dan het ziekenhuis) Na veel wikken en wegen mocht er uiteindelijk een arts kijken. Meteen foto's gemaakt maar daar was niets op te zien. Toch kreeg ik voor een week gips.
  De week erna terug naar de gips kamer opnieuw foto's gemaakt, omdat ik erg veel pijn had. Volgens de arts niets te zien. Maar voor de zekerheid toch voor 2 weken gips.
  Afgelopen vrijdag waren die 2 weken om en moest ik terug voor controle. Nu weer opnieuw foto's gemaakt en nu bleek dat er toch een botje gescheurd was. Het zat nu wel goed aan elkaar (achteraf bleek de scheur ook al zichtbaar of de foto's van 2 weken geleden).
  Nu ben ik naar huis gestuurd zonder gips. Mag nog niet belasten en moet langzaam weer krachten beginnen op te bouwen.
  Zijn er meer mensen die zoiets als mij hebben meegemaakt en tot hoelang hebben jullie last gehouden van stijfheid of pijn?????

  Reactie
  #2

  Welke pijn had u

  Reactie
  #3

  Momenteel heb ik het zelfde...geen breuk zichtbaar maar wel nu week gips...ben benieuwd naar de volgende controle...

  Reactie
  #4

  ik heb nu hetzelfde voor.

  een klop gegeven tegen een muur en naar eerste hulp geweest.

  foto’s gemaakt niks gezien, maar toch 1 week gips en afspraak bij orthopedie maken.

  weinig plaats waardoor ik dubbel zolang in de gips moet zitten.

  na 5 dagen opnieuw naar de eerste hulp aangezien het nog meer pijn deed.

  opnieuwe foto’s maar weer niks te vinden.

  nu moet ik morgenochtend bij de orthopeed en hopelijk weet ik meer !

  Reactie
  #5

  Ik ben gevallen van een melbere trap nu ik heb foto's laten nemen en daar was niks op te zien het doet zo veel pijn het was niet gebroken zeggen ze maar da knobeltje steekt uit als ik er aan kom doe het enorm zeer

  Reactie
  #6

  Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reactie
  #7

  ik net het zelfde als het eerste dat hier opstaat , veel pijn niets kunnen vinden bij de spoed ,nadien op de foto,s toch een scheurtje , gips , nog niet goed weer gips , nu na 5 weken de gips er af , steeds verstuik ik de pols , nog pijn nu een windel erom , weer dinsdag naar de chirurg !! en daarbij de duim gekneusd , en veel artrose , de pijn is niet te geloven !! nu zelf ijs opgelegd en zonder windel , geeft iemand nog een tip ?//  graag !!!

  Geen foto !! staat op de GPS , en kan die spijtig genoeg er niet opzetten !!!

   

  Reactie
  #8

  hallo 4weken geleden ben ik op het werk onderuit gegaan en op men pols gevallen naar de spoed geweest toen zijde ze dat het gekneusd was loop er nu al 4 weken mee rond en het word alleen maar erger weet iemand wat het zou kunnen zijn

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Moeilijk te zeggen. Vraag een verwijzing voor de orthopeed

  Reactie
Reageer op: scheurtje in een botje van de pols
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief