Enkel

 • #1

  Ik ben deze dinsdag met de club gaan rolschaatsen. Nu er was geen zwelling maar als ik loop doet het nog steeds heel veel pijn. Na wandelen doet die ook pijn. Ik steun er ook niet volledig op.weet iemand hoe dit zou komen?

  Reageer
  #2

  Hey,

  Daar is zonder onderzoek niks over te zeggen,omdat er vanalles aan de hand kan zijn. Heb je je enkel verzwikt of een rare beweging gemaakt?

  Als je er heel veel last van hebt,kun je de huisartsenpost bellen of je langs mag komen en anders maandag je huisarts of een fysiotherapeut.

  Verder kun je je voet koelen ( wel altijd een handdoek ofzo tussen je huid en een coldpack gebruiken ) en hoog houden en zoveel mogelijk rust geven tot je wel weet wat er aan mankeert.

   

  Reageer
  #3

  Ik heb mijn enkel omgeslaan twee keer.

  Reageer
  #4

  Dan kun je beter even helemaal niet meer op je voet lopen tot je bij de huisarts of een fysiotherapeut bent geweest. Als je je enkelbanden beschadigd hebt, kun je daar blijvend last van houden als je er mee door loopt.

  Ik zou even de huisartsenpost bellen en vragen wat die adviseren, of je er mee langs moet komen en eventueel een foto moet laten maken of dat je tot maandag kunt wachten.

   

  Reageer
Reageer op: Enkel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief