Hard bultje op vinger?

  • #1

    hey,

    Man, 34jaar. Ik zie net pas dat ik op mijn rechter ring vinger een groenachtig bultje heb zitten. Het bultje lijkt onderhuids te zitten maar je ziet wel dat groenig is. Het is ook hard. Het doet niet pijn als ik erop druk maar mijn vinger voelt wel wat stijfjes.

    Ik zit veel achter de computer maar ik sport ook veel met gewichten. Geen idee of dat er iets mee te maken heeft.

    Iemand enig idee waar het op lijkt of iemand die er zelf ervaring mee heeft.

    Bedankt!

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Iets betere foto

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Het kan van de gewichten zijn. Maar moeilijk te beoordelen aan de hand van de foto. Je zou ermee naar de huisarts kunnen gaan en ernaar laten kijken

    Reageer
    #4

    heb een beetje hetzelfde op mijn re. wijsvinger. Ben door HA doorverwezen naar dermatoloog. Pas over lang plek - inmiddels is het wat uitgebreid naar een rij van 3 onderhuidse bultjes. Erg vreemd.

    Reageer
    #5

    Ook ik heb sinds kort van deze bultjes op 2 vingers. Huisarts weet niet wat het is. Dacht eerst misschien hoog cholesterolgehalte. Echter ben ik juist bekend met een zeer laag cholesterolgehalte.
    Ik blijf fit forum volgen om te kijken of er reactie komt van dermatoloog.

    Reageer
    #6

    Dat heeft met cholesterol helemaal niets te maken. Het lijken kleine bloedvaatjes/bloeduitstortingen

    Reageer
    #7

    Hallo weet u ondertussen wat het was?

    Mvg

    Reageer
    #8

    Hallo, ik zou ook graag weten wat het is voor ik de huisarts bezoek. Bij mij zitten er inmiddels 5 van deze harde bultjes op de toppen van mijn vinger en eerder had ik er 3 boven op mijn hand deze zijn na 4 maanden pas verdwenen. Als ik goed kijk zijn het ook een soort zwarte stippen die er op zitten.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb dit bultje ook ineens. Kan het verder nergens op het hele internet niet vinden.. weten jullie wat het is?

    Reageer
    #10

    Ik heb dat ook gehad. Mijn huisarts vertelde dat het een ganglion was en niet erg is. Trekt vaak vanzelf weg, soms duurt dat even of komt t na een tijdje weer terug. Bij mij hoefde er niks aan gedaan te worden.

    "Goedaardige zwelling die meestal op de bovenkant van de pols ontstaat, soms aan de onderkant, maar ook in kleinere vorm in de vingers kan voorkomen (buigpeesganglion en mucoide cyste). De zwelling bestaat uit een met gewrichtsvocht of peesschedevocht gevulde holte. Deze ‘tumoren’ komen heel veel voor in de hand/pols en zijn volkomen onschuldig"

    Reageer
    #11

    Inmiddels zijn de bultjes in mijn vingers allemaal verdwenen. Blijf het vreemd vinden en controleer mijn handen regelmatig.

    Reageer
    #12

    Ik heb ze ook, een wat grotere en een kleinere blauw puntje onder mijn vinger. De ene is echt een puntje en de ander ook een onderhuids bultje (die blauw is van kleur). Kan iemand mij vertellen wat het is?

    Reageer
    #13

    Heb net hetzelfde probleem ringvinger klein hard blauw knobbeltje .
    Ook al een maand lang zijn er een paar vingers rood beetje blauw opgezwollen

    Bijlagen:
    Reageer
    #14

    @Cinne

    Ga er dan eens mee naar de huisarts en laat die onderzoeken wat het is

    Reageer
    #15

    Ik ben naar de huisarts geweest , ze heeft me gewoon zware pijnstillers gegeven, maar het probleem blijft . Voel me in de steek gelaten door de huisarts

    Reageer
Reageer op: Hard bultje op vinger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief