Kloven en scheuren in handen

  • #1

    Goedendag,

     

    Ik heb al eerder een bericht geplaatst betreft mijn probleem met mijn handen.

    Loop al bijna 2 jaar bij een dermatoloog, heb meerdere allergietesten gehad. Postitief op kobaltchloride en kaluimdichromaat. Zelf de stap gezet naar een allergoloog, in de hoop dat dezs wat kon doen. Niet het geval, die zei heel lullig dat ik maar ander werk zou moeten zoeken...

    Ik ben inmiddels naar allergoloog geweest, en die heeft mij nog 2 dingen voorgeschreven: een koelzalf, en cetomacrogolzalf.  Ook heb ik nog een tube hormoonzalf, de zwaarste categorie. Koelzalf heb ik een tijdje geprobeerd, maar helpt niet..

     

    Mij werd verteld dat het door het vele handen wassen komt, aangezien in automonteur ben is dat niet anders.

     

    Nou kom ik net terug van een week egypte, lekker zonnig dus, en heb de hele week nergens last van gehad. Toen ik weer thuis was begon het gezeik weer. Met het handen wassen en douchen gil ik het uit van de pijn..

    M'n huid breekt open, krijg kloven en scheuren en ook schilfert het. Het gaat niet meer dicht. Kan mn vingers niet strekken, en geen vuist meer maken.

     

    eb het heel erg aan mn linkerhand, maar ben zelf rechts. Werk sinds dit met m'n handen continue met handschoenen aan.

    Ik weet het niet meer, maar zou graag een oplossing vinden. Heb al van alles geprobeerd, zoals vaseline, vette creme, Working hands crème en noem allemaal maar op.

    Is er iemand die raad weet!?? Sta voor alle opties open..

     

    Kan helaas geen afbeelding toe voegen...

     

    Alvast bedankt voor het lezen,

     

    Mvg Naomi de Haan

    Reageer
    #2

    Vergeet vooral niet de binnenkant. Vetzuren als omega 3, 7 en gammalinoleenzuur en vitamine D, E en A. Vitamine A heeft mij van mijn hielkloven afgeholpen. Voor de buitenkant Weleda duindoorn handcrème. In elk geval natuurlijke producten. beter dan aardolieproducten.  Heb je op je werk al genoeg mee te maken. Leuk, een vrouwelijke monteur.

    Reageer
Reageer op: Kloven en scheuren in handen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief