Ik word dikker, maar mijn polsen worden dunner.

  • #1

    Het laatste half jaar viel mij op dat mijn polsen dunner worden. Ik kan nu heel gemakkelijk mijn mijn middelvinger+duim om mijn pols. Dit kon ik eerder niet omdat ik niet dun ben (98kG, 186cm). De laaste maanden (en vooral tijdens de feestdagen), ben ik aangekomen. Maar het lijkt er op dat mijn polsen nog steeds dunner worden. Het wordt steeds makkelijker om mijn vingers rond mijn onderarm te krijgen.

    Ik kan al wat rond gezocht op dit forum, maar wat ik over pols, arm en gewicht kan vinden, is allemaal tegenstrijdig met wat ik hierboven beschreven heb.

    Moet ik iets doen?

     

    Groet,

    M

    Reageer
    #2

    Je hebt een BMI van 28,3 en dat is een eerste aanwijzing dat je te dik bent.
    Doe me een lol en meet je buikomvang net boven je heupgewrichten. Dat is namelijk een tweede manier (en een betere manier) om je vetgehalte te bepalen. Het komt er wel op aan dat je goed meet. Je buikomvang, net boven je heupgewrichten, in centimeters.

    Reageer
    #3

    Ik weet dat ik te dik ben.. het gaat me om mijn armen. Waarom wordt dat dunner?

    Reageer
    #4

    Ik kijk even mee, heb hetzelfde probleem

    Reageer
    #5

    Waar je vet opslaat, heeft vooral te maken met je hormonen. Zo hebben sommige vrouwen een heel fors bovenlijf maar hele dunne benen. Ook maakt het uit wat je aan lichaamsbeweging doet, gebruik je je armen en handen veel of juist weinig. Het zou wellicht kunnen schelen om te zorgen voor  volwaardige voeding en de insulineresistentie, waar veel mensen mee kampen tegen te gaan met voedingssupplementen en natuurlijke middelen.

    Reageer
    #6

    Ik heb dit ook ineens, ik wordt niet dunner maar mijn polsen wel. Ik begin me een beetje zorgen te maken. Mijn horlogebandje zat altijd heel strak. Nu kan ik er een hele vinger tussendoen. Echt heel vreemd. Wat kan dat zijn? Door op internet te zoeken kwam ik dus op deze pagina uit.

    Reageer
    #7

    Ga dan eens ermee naar de huisarts. Moeilijk om daar zo iets over te zeggen

    Reageer
    #8

    Iemand al iets kunnen vinnden , ik heb precies hetzelfde...

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Ik word dikker, maar mijn polsen worden dunner.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief