Ggz pillen en voeding

 • #1

  Ik slik een antipsychotica, een antidepressiva en een benzo.

  Ik ben dus ongezond bezig in een noodzakelijk kwaad. Hoe kan ik mijn gezondheid verbeteren kwa voeding en wat moet ik juist niet nemen .welke vitamines moet ik nemen?

  Bedankt

  Reageer
  #2

  Medicijnen zorgen voor verliezen aan vitaminen en mineralen. Antidepressiva aan onder andere vitamine B, magnesium en vitamine B. Antidepressiva, antipsychotica en benzo's remmen daarnaast de melatonineaanmaak. Bij depressies, gevoeligheid voor psychoses is ook de biochemie van je lichaam belangrijk dus voedingspatroon, belasting door gifstoffen, darmflora, tekorten aan voedingsstoffen. Een orthomoleculair therapeut zou je wel advies kunnen geven. Belangrijk is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Medicijnen in overleg met arts.

  Reageer
  #3

  Bedankt

  Ik kan het niet verklaren dan dat er een interactie is tussen mijn ggz pillen en vitamine pillen, ik reageer er onrustig op. Heb nu drie merken van vitamine b complex geslikt. Ook is naar mijn mening mijn darmflora eraan gegaan door al die pillen. Adviseer je daar nog wat voor.

   

  Ik ben helemaal naar de klote.

  Alvast bedankt.

  Reageer
Reageer op: Ggz pillen en voeding
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief