Klein en naar de sportschool.

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 17jaar en 1,68m en niet helemaal tevreden met mijn lengte. Nu ben ik naar het ziekenhuis geweest voor zo'n röntgenfoto van mijn hand en hier hebben ze voorspeld dat ik nog 1,75 zou worden. Top lengte dus

    Ik ga actief naar de sportschool, 3x per week. En ik doe ook aan proteineshakes (1 per dag). Ik vind het heerlijk om naar de sportschool te gaan en ik voel me er ook zelfverzekerder door. Ik ben namelijk niet de grootste (met afstand de kleinste...) van de klas. Nu is mijn vraag hoe erg kan dit mijn groei beïnvloeden? Want ik wil wel graag mijn 1,75 bereiken, maar ook heel erg graag doorgaan met sporten. Nu had ik al op verscheidene forums gelezen dat proteineshakes ook helpen bij de groei, klopt dit?

    Sorry als ik dit misschien onder het verkeerde onderwerp heb geplaatst.

    Reageer
    #2

    Je kunt er zelf niets aan doen om sneller of meer te groeien. Dat is genetisch bepaald.

    De proteïneshakes zullen alleen maar helpen om je spieren in omvang te laten toenemen. Je gaat er echt niet van groeien.

    Reageer
    #3

    Maar ik sport best veel en ook die shakies helpen best bij de spiergroei. Hebben deze spieren en het sporten zelf invloed op mijn groei ?

    Reageer
    #4

    Alleen je spieren zullen in omvang toenemen.
    Je gaat er zelf niet van groeien.

    Reageer
Reageer op: Klein en naar de sportschool.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief