Groei

 • #1

  Ello,

  Ik ben een jongen van 16 jaar, bijna 17, en ik vraag me af of ik nog een groeispurt kán krijgen... Ik ben namelijk zelf ongeveer 1.73 meter lang en beide ouders zijn 1.74 lang. Ik zou toch allang langer dan mijn ouders moeten zijn, of zie ik dit verkeerd?

  Gr. D.

  Reageer
  #3

  Hoi, ik ben 19 jaar & ben 1.53!!!
  Jij moet niet klagen haha jij hem een mooie lengte! En ik dan 19 jaar en zo kort. =( Ik wil ook nog heel graag groeien als je ergens antwoorden heb gevonden die je helpen te groeien wil je het dan hier posten.

  x

  Reageer
  #4

  Ik ben 19 jaar, 173 lang en ik wil groeien !!
  Ik heb gehoord dat je dmv speciale rekoefeningen nog wat centimeters kan groeien (rond de 3-9cm) maar ja hoe graag ik het wil geloven, i dont believe it. Ben een jonge trouwens

  Reageer
  #5

  Nou, ik heb nog nooit gehoord dat je door rekoefeningen langer wordt hoor. Ik heb wel gehoord van groeihormonen, maar daarvoor moet je bij de huisarts zijn.

  Reageer
  #6

  hallo ik ben 15 jaar oud en ik ben 1.63 m ,ik vindt mijn lengte klein voor iemand van 15jaar . ik wil toch nog stuk of 10 centimeters groeien? hoe lang kan ik nog groeien ? kan u ongeveer schatten hoe lang ik nog kan groeien ?

  Reageer
  #7
  Reageer
  #8

  als je echt met je lengte zit kun je een groei hormoon gebruiken. is niet duur maar kan wel schade toe richten ik ben zelf nu 17 was altijd vrj dun rond de 50 kilo maar ik ging op me 14e trainen en nu ben ik 17 en 91 kilo en 1.80 mede door het groei hormoon en annabolen maaja ben nu wel breed is goed spul

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Weet iemand hoe die hormonen met naam heten?

  Reageer
  #10

  Het advies wat gegeven is op 6 mei 2013 is een dom en gevaarlijk advies. Er zitten nogal wat risico's aan het gebruik van anabole steroïden en andere hormonen.
  Voordat je groeihormonen kunt gebruiken, moet er eerst worden vastgesteld of er een tekort aan hormonen is en of er nog groeiruimte is. Anders groei je er sowieso niet van.
  Als je een groeiprobleem hebt, ga dan naar de huisarts...er zullen eerst wat onderzoeken moeten worden gedaan

  Reageer
  #11

  Maar weet iemand welke soort groeihormoon ik dan moet navragen bij de huisarts, want ik ben 1,65 en een jongen, en me ouders zijn ook 1,65 maar ik vind dit toch egt veel te klein, ben al bijna 18

  Reageer
  #12

  Als je ouders ook zo klein zijn is het nog maar de vraag of dat met groeihormonen kan worden gecorrigeerd..de huisarts weet welke middelen daarvoor geschikt zijn.

  Reageer
Reageer op: Groei
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief