Ontzettend dikke kont, jongen

 • #1

  Hallo mensen van dokter.nl,

  Ik weet niet zeker of dit het juiste forum is maar ik denk ik probeer het hier want het gaat over de groei van het lichaam.

  Ik ben een 16jarige jongen met een vertraagde groeispurt, ik zou pas rond deze leeftijd heel hard beginnen te groeien en ik zou zeker 1.90 worden. Nu heb ik sinds ongeveer 1 jaar een rare verandering in mijn lichaam moeten ondervinden, het klinkt misschien raar maar mijn kont is echt sinds een jaar ofzo HEEL erg gaan groeien..en niet zoals normaal maar ik heb echt een hele dikke kont gekregen wat heel erg op valt als je een shirt draagt, ik schaam me nu gewoon om in een shirtje rond te lopen.. Het lijkt misschien alsof wel meerdere jongens een dikkere kont hebben maar mijne is wel "extreem"...

  Ik ben bisexueel, kan het dat ik ook gewoon vrouwlijke hormonen heb die hiervoor zorgen ofzo? Ik drink ook redelijk veel alochol in het weekend en hoorde dat je er dik van word, kan het dat dit gewoon bij m'n kont aankomt?

  Sorry voor de rare vraag maar ik zit er wel heel erg mee, want ik ben echt de enigste jongen die ik ken die zo'n HELE dikke kont heeft gewoon overdreven, ik denk serieus dat er iets mis is met mijn lichaam ofzo...

  bedankt

  Reactie
  #2

  Ja, dat kan inderdaad door de alcohol komen. Maar misschien is jouw niveau vrouwelijk oestrogeen hoger maar dan zou je ook heupen en borsten krijgen... Logischer is het dat je gewoon te dik bent en te zwaar. Wat is je BMI (Body Mass Index)?

  Reactie
  #3

  Hey Laar, hartelijk bedankt voor je reactie. Achteraf was ik eigenlijk bang dat mensen me maar raar zouden vinden enzo, maar toch bedankt voor je serieuze reactie!

  Ik heb geen idee wat mijn BMI is, ik ben verderest wel gewoon slank en redelijk gespierd dusja..

  groetjes

  Reactie
  #4

  En zijn verschillende soorten lichaamstypen, waaronder het atletische, het picnische, en het leptosome type. Ken je deze?

  Reactie
  #5

  Kretschmer verwierf bekendheid door zijn indeling van lichaamstypes. Hij onderscheidde daarbij drie lichaamstypen, het asthenische/leptosome type (tenger en klein), het atletische type (grove botten, gespierd) en het piknische type (gedrongen, dik). Elk van deze lichaamstypen was volgens Kretschmer verbonden met een persoonlijkheidstrek, en predisponeerde tot een bepaalde vorm van psychopathologie. Zo was het piknische type vriendelijk, extravert en sociaal ingesteld, en neigend tot manisch-depressiviteit. Het asthenische type tendeerde naar introversie en (in de pathologische variant) tot negatieve symptomen van schizofrenie. Het atletische type tenslotte was verbonden met eigenschappen als assertiviteit en agressiviteit, en (in de pathologische variant) met epilepsie. Het idee dat lichaamstypen geassocieerd zijn met bepaalde persoonlijkheidskenmerken of vormen van psychopathologie speelt in moderne theorieën van de menselijke persoonlijkheid nauwelijks meer een rol van betekenis.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Ernst_Kretschmer

  Reactie
  #6

  Bedankt voor die informatie, maar toch ben ik nog steeds in de war..ik word erg lang, ik ben redelijk gespierd en totaal NIET dik, gewoon normaal/slank...dus wat heeft dat ermee te maken dan?

  Reactie
  #7

  Ieder mens is anders gebouwd en grofweg zijn er drie soorten menstypen. De billen van de man zijn voornamelijk spieren. De heupen zijn in aanleg genetisch bepaald, en onder invloed van vrouwelijke hormonen kunnen de heupen breder worden, zoals misschien bij jou. Dat is dus een gegeven en niets aan te doen.

  Reactie
  #8

  heb ook een dikke kont voor een jongen ik ben 1.83cm maar niet dik!!groetjes dennis uit assen.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hey ik heb ook die probleem ik ben ook 16 jaar ik ben ook te klein voor mijn leeftijd ik zou ook ongeveer 1.90 zijn maar ik groei niet ik krijg een dikke kont ik schaam me er ook voor hoe krijg je een dunne kont ik wil dat egt weten

  Reactie
  #10

  De structuur van de botten van de heupen is genetisch bepaald en is niet te veranderen zonder ingrijpende operatie.

  Vet op de billen kun je eenvoudig veranderen door flink te trainen en gezonder te eten.

  De billen zelf zijn spieren, en als de deze grote bilspieren traint worden ze steviger en sterker.

  je kunt dus veel zelf doen maar dat gaat niet vanzelf.

  Reactie
  #11

  Pas op met het delen van privé gegevens. Lees de handleiding van het Medisch Forum.

  Reactie
  #12

  Hej TexelBoy,

  ik lees zojuist je bericht over je billen. Neemt je kont nu na bijna 2 jaar nog steeds in grote toe, of blijft hij nu redelijk stabiel?

  Reactie
  #13

  Hej is al een tijdje stil hier maar ik wil ook ff reageren. Ik ben een jongen van 17 en heb ook een onwijs dikke kont. Hij neemt in grote toe sinds dat ik 14 ben en lijkt niet te stoppen met groeien ma wordt nu wel stabieler. Groeit jullie kont nog steeds en hoe groot is ie?

  Reactie
  #14

  Jullie zouden iets aan je eetpatroon kunnen doen, of is het echt alleen jullie 'kont', of achterwerk?

  Reactie
  #15

  nou ik heb ook een redelijk dikke kont

  maar ik weet een oplossing ga veel trainen ik zit al 5 jaar op voetbal en het is flink veranderd echt waar ik doe alleen mijn shirt af en toe over me broek

  groetjes drollie poep

  Reactie
Reageer op: Ontzettend dikke kont, jongen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief