te zwaar

  • #1

    Ik ben 12 ik weeg 50 kg en ben 1meter45 ik ben heel zwaar ik wil afvallen

    Reageer
    #2

    Niet snoepen, niet snacken, geen fastfood, geen frisdrank maar water drinken, dagelijks groente en fruit, en iedere dag 1 uurtje sporten.

    Reageer
    #3

    Het beste is om te zorgen voor complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Je vader of moeder dus vragen om bruine rijst etc te koken. Losse koolhydraten, zoals een koekje, zorgen voor pieken in je bloedsuikerspiegel, waardoor je vet gaat opslaan. Moeilijk om op jouw leeftijd de suiker en frisdrank helemaal te laten staan maar het kan schelen om dingen te eten met minder suiker of natuurlijke zoetmiddelen en als je het combineert met eiwit en vet is dat beter voor je bloedsuikerspiegel. Zo heb ik problemen met mijn bloedsuikerspiegel maar met bijv een paar slagroomsoesjes  heb ik minder problemen dan met een plak cake.

    Je zou het thuis moeten aankaarten, zodat ze met je mee kunnen denken en misschien naar een diëtist toe.

    Reageer
Reageer op: te zwaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief