Stacker 2

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik kan geen recent topic over dit onderwerp vinden dus post mijn vraag maar.

    Een vriendin van mij wees mij op Stacker 2, want dit werkt bij haar en haar moeder perfect en zonder bijwerkingen. Ze heeft ze ook voor mij gekocht, maar ik ben nogal gauw panisch over het innemen van onbekende producten, logisch ook.
    Want dat ze werken geloof ik wel, al is dit per persoon verschillend. Maar ik vraag me nu dus af of je ook met enkel 1 pil p/d nare bijwerkingen krijgt. En kun je bij dit product roken?
    Sowieso geen extra caffeine erbij, dus geen koffie etc. Dat weet ik.

    Wat ik ook hoorde, is dat de pillen vernieuwd zijn. Aantal jaren geleden kregen veel mensen nare bijwerkingen en dit zou nu verbeterd zijn. Dat lijkt zo te zijn, ziende miin vriendin en haar moeder.

    Kan iemand mij hier iets over vertellen?

    Bedankt.

    Reageer
    #2

    Ik kan mij niet voorstellen dat je dit bij de apotheek meegekregen hebt. Het is altijd af te raden zelfstandig medicijnen te gebruiken dus zonder overleg met de huisarts.

    Reageer
    #3

    Dit is ook niet bij een apotheker gehaald, maar bij een fitness zaak. Daar adviseerden ze deze vernieuwde stackers en zeiden dat de vernieuwde zonder die oude bijwerkingen gebruikt konden worden. Er zou ongeveer hetzelfde inzitten als bij een apotheker, maar ben dus een leek en weet het dus niet. Ze schijnen wel te werken maar het is dus slecht voor je?

    Reageer
    #4

    Stackers kunnen inderdaad gevaarlijk zijn als je dit gebruikt zonder medeweten van de huisarts. Als bijvoorbeeld gevoelig bent voor cafeïne, kun je je er erg gejaagd door gaan voelen, en als je hartproblemen hebt, of een schildklier probleem dan is het absoluut af te raden. En als je zwanger bent is het echt ongezond.

    Als ik het goed begrijp is de fitness winkel weer wat rijker geworden, en jij een illusie armer: als je wilt afvallen, eet dan minder en beweeg meer.

    Overleg hiertoe met de huisarts die volledig op de hoogte is van uw medische toestand.

    Reageer
    #5

    Ik zal het er met mijn huisarts over hebben.

    Ik weet dat het geen wondermiddel is. Maar voor mijn werk moet ik hele dagen achter computer zitten. Ik sport al tijden twee keer in de week sowieso ander half uur en mijn eetpatroon is al enorm veranderd. Ik eet drie keer per dag gezond, niet te veel en mijn tussendoortjes zijn meestal fruit. Maar mijn stofwisseling schijnt traag te gaan, waardoor er niets af gaat. Vandaar dat men mij dit product aanbevoln heeft.

    Reageer
    #6

    Ikzelf heb Stackers 3 geprobeert omdat men beweerde dat je er meer energie van krijgt en gaat afvallen.
    Ik heb erg weinig energie en eet erg veel en was daarom bereid dit te proberen ( kosten 35 euro maar ik was te einde raad vanwege te kort aan energie dus ik wilde er wel wat voor betalen )
    De 1e 2 keer heb ik niets gevoeld en vond ik het dus zonde van me geld en heb het daardoor een tijd niet genomen.

    Een aantal maanden geleden was ik ontzettend moe en kon enkel slapen terwijl ik die dag bezoek kreeg.
    Ik nam een stacker in en 3 blikjes energie drink en toen ging het wel weer.
    Had niet super veel energie maar ging wel super snel praten.
    Toen had ik pas het idee alsof de stacker werkte en nam het vaker in samen met energie drink.

    De laatste keer is dat mis gegaan.
    Ik voelde me niet meer mijzelf en begon te zweten en te trillen en had hartkloppingen.
    Het leek wel of ik aan de drugs was of iets.
    Toen ben ik ermee gestopt en wil het nooit meer.

    Reageer
    #7

    ... en je bent niet de eerste die met dit soort verschijnselen bij de dokter belandt na het gebruik van stackers, bijvoorbeeld om snel af te vallen. Laat het een les zijn voor anderen die bewust deze risico's willen nemen...

    Reageer
    #8

    Hallo,

    Ik ben nu twee dagen bezig met stacker2, de versie met minder bijwerkingen.
    Ik voel mij heel raar hierdoor, heb vorige nacht amper één uur geslapen, maar voel mij zeker niet moe.
    Op twee dagen tijd 1,5 kilo kwijt, mijn hongergevoel is helemaal verdwenen.
    Ik weet dat dit niet gezond is maar ik heb het er toch voor over.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Eén uur slapen, anderhalve kilo afvallen in twee dagen en niet moe zijn, is niet normaal. Dit is niet gezond.

    Zou je willen vertellen hoe zwaar je over twee of zes maanden bent, en hoe het dan gaat met jouw gezondheid? Ik denk namelijk dat je heel snel ziek gaat worden of erg moe zult zijn.

    Reageer
    #10

    Ik nam vroeger apuloss dieet en dat werkte perfect voor me. Nu deze eruit gehaald is hadden ze me stacker 2 aangeraden (ephedra vrij). Ik fitness nu 2 keer per week en eet gezond (eiwitdieet). Ik ben nu al 2 weken bezig. Ik krijg niks extra energie van die pillen en blijf op hetzelfde gewicht staan. Wel heb ik soms hartkloppingen en een gejaagd gevoel, dat ik niet kon plaatsen..

    Reageer
    #11

    Voor mijn is het vandaag ook dag 2 ik ben 2 kilo afgevallen

    Reageer
    #12

    Heeft iemand ervaring met dit product met betreffing tot Diabetes Type 1?

    Mijn vriendin is sinds kort begonnen met deze Stackers en heeft dus diabetes. Er staat aangegeven dat het dan niet gebruikt mag worden maar ze zegt dat ze niets merkt aan haar waardes sinds het gebruik..

    Reageer
    #13

    Zeer onverstandig om ze dan toch te gebruiken....de waarschuwing is er niet voor niks.

    Reageer
    #14

    Ik ga ze proberen.

    Ik heb een chronisch gebrek aan B12 omdat het niet opgenomen wordt door mijn lichaam.
    Alle vrouwen aan moeders kant hebben het, en een aantal van die vrouwen ernstig genoeg om b12 injecties te moeten krijgen.
    Symptomen: Haaruitval en chronisch oververmoeid.
    Gelukkig heb ik het niet ernstig genoeg voor de naald, maar kan ik een overdosis b12 supplementen slikken om de waardes in mijn bloed een klein beetje aan te vullen, en ook mijn Haren zijn weer grotendeels terug gegroeid.

    Maar het gebrek aan energie blijft, en het is zo vervelend om zoveel tijd te verspillen aan moe zijn.
    Dus ik ga ervoor, ik hou jullie op de hoogte.

    p.s.: ik ben geen koffiedrinker, dus de caffeïne zou in ieder geval effect hebben denk ik.

    Reageer
    #15

    Stacker 2 onderdrukt het hongergevoel en verhoogt je activiteit.
    Het is dus nog steeds gebaseerd op het 'calorieën-in verlagen en calorieën-uit verhogen' principe waarvan al decennia bekend is dat dat op lange termijn niet werkt. Ieder dieet werkt tot maximaal 6 maanden, maar daarna komt je juist weer aan. Houd je eerder op met je dieet, dan vliegen er vaak nog meer kilo's aan dan je was verloren. We kennen toch allemaal het jojo-effect?

    Het wordt steeds duidelijker dat de meeste mensen te dik worden door een veel te hoog insuline-gehalte gedurende vrijwel de gehele dag. Insuline voorkomt dat je lichaamsvet verbrandt en stimuleert suikers op te slaan in vetweefsel buiten de lever. Minder eten en meer bewegen werkt tot maximaal 6 maanden. Dan zit je op een punt dat je metabolisme dusdanig laag is geworden dat je toch weer aankomt, ondanks dat je weinig eet.
    De oplossing lijkt dus te liggen in het in de hand houden van je insuline-gehalte, oftewel: stop met het eten/drinken van suikers en beperk je tot 2-3 maaltijden per dag. Ga desnoods met tussenpozen vasten (intermittent fasting). Verhoog ook je vet-inname, want je hebt wel energie nodig. Vet verhoogt je insuline-gehalte vrijwel niet. Een vet-dieet (ook wel ketonisch dieet) is dan ook helemaal geen slechte keuze, al lijkt het tegenstrijdig. Met tussenpozen vasten, dus een tijdje lang niet eten,  lijkt in veel gevallen de beste resultaten te geven. Je kunt om en om een dag helemaal niets eten, of gewoon een paar dagen niets eten, of 2 maaltijden per dag eten binnen 6 uur en dan dus 18 uur lang niets. Het is maar wat het beste bij je dagelijkse leven past. Als je erbij wilt sporten, dan werken krachtsporten beter dan duursporten. Dit alles geldt natuurlijk alleen maar als je echt te dik bent. Heb je een BMI onder de 22, dan moet je natuurlijk niet gaan vasten, maar beperken van suikers is wel goed om overgewicht te voorkomen.

    Pillen zijn geen duurzame oplossing, wondermiddeltjes bestaan niet.

    Reageer
Reageer op: Stacker 2


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief