Afvallen met Antidepressiva?

 • #1

  Sinds een aantal dagen ben ik begonnen met escitalopram druppels voor mijn depressie en angststoornis. Ik heb last van overgewicht en wil graag afvallen. Is dat mogelijk tijdens het slikken van deze medicatie, als ik gezond eet en niet snoep? (Natuurlijk wel met cheatdagen 🤫😃)

  Reageer
  #2

  "Is dat mogelijk tijdens het slikken van deze medicatie, als ik gezond eet en niet snoep? (Natuurlijk wel met cheatdagen" ) Nog voor dat je eraan begint ben je al bezig om te zondigen en je er dus niet aan te houden. Zo gaat het toch echt niet werken

  Reageer
  #3

  Nou ja.. Nee zo bedoel ik het niet 😩 dat ik dus toch op speciale dagen zoals verjaardagen enz mee doe en niet wekelijks een cheatdag heb..?

  Reageer
  #4

  Dat scheelt dan weer...😉 Het was niet rot bedoeld hoor. Maar eigenlijk zijn ook verjaardagen dieet dagen. Je kunt met een verjaardagsfeestje het diëten van 2 weken verpesten. Dus raad ik aan om ook op verjaardagen toch terughoudend te zijn met eten en drinken. Niet leuk maar wel effectief, zeker de eerste maanden als je begint met diëten.
  Ik denk dat je het beste naar de praktijkondersteuner van de huisarts kunt gaan, of naar een diëtiste. Dan krijg je in ieder geval een op jou afgestemd voedingsadvies

  Reageer
Reageer op: Afvallen met Antidepressiva?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief