Diabetes bij dochter.

  • #1

    Hallo,
    Mijn dochter van 15 is al een paar keer naar de dokter gegaan met klachten ( misselijk, trillerig, onstoken ogen, buikpijn, slecht zien enz. ) ze hebben toen een bloedtest gedaan naar diabetes, hier kwam uit dat dat het niet was. Een paar dagen geleden zijn we weer naar de dokter geweest, weer bloed afgenomen maar steeds niks. Nu vertelde mijn moeder (haar oma ) dat ze ook heel vaak bloed heeft laten prikken en er nooit iets uitkwam tot een keer dat het wel bleek dat ze diabetes had. Het is meer een moment opname wat ze maken, want misschien is op dat moment je suikerspiegel wel goed.
    Mijn vraag is nu of jullie ook zoiets mee hebben gemaakt, en wat je tegen de dokter moet zeggen ( onze dokter is niet de beste )
    Groeten Noa.

    Reageer
    #2

    het komt wel veel voor in de familie

    Reageer
    #3

    Om een gedegen onderzoek te doen zou er een suikercurve gemaakt moeten worden. Dan wordt er een aantal keren op een dag bloed geprikt.
    Vraag daar om bij de huisarts.

    Reageer
    #4

    Bedankt voor de reactie! Aankomende maandag ga ik weer naar de dokter, zal er dan eens naar vragen!

    Reageer
Reageer op: Diabetes bij dochter.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief