Diabetes & Tongpiercing…

 • #1

  Hallo ik ben daytona en ik ben 16 jaar ,
  ik heb all bijna 3 jaar diabeties type 2 😉

  en ik zou HEEL graag e tong pircing willen MAAR DE mensen raden mij dit af ;s

  ik zou het zoO graag wilen maar weet niet wat ik moet doen ik kan er nergens betere raat vinden dan bij andere diabeeten 😉

  Wie zou mij kunnen hellpen ??

  Reactie
  #2

  Hoi Daytona,
  Ik heb zelf ook diabetes-2, maar ik heb totaal geen last van mijn piercings! !
  OK, ze zitten niet in mijn tong, maar in . . .nou je weet wel!
  Volgens mij is er geen verband tussen diabetespiercings, maar echter, vooralsnog gaat je tong opzwellen de eerste dagen nadat de piercing gezet is en dat blijkt een onaangenaam gevoel =gevoel van stikken op te leveren.
  Maar er is volgens mij geen verband met diabetes.
  Succes, en laat me weten of je de tongpiercing hebt!
  Groetjes,
  Har

  Reactie
  #3

  Ik heb ook een tongpiercing gehad, en heb ook diabetes. Als ie geprikt word, word je tong heel dik. Ik heb een week soep, yoghurt en en ijs gegeten. Niet echt goed voor je, maar had het ervoor over. Je moet het heel goed ontsmetten, en niet laks ermee worden.
  Ik heb m er 2 jaar geleden uit moeten halen, omdat mede door de piercing mijn tandvlees van mijn onder gebit terugtrok. Ik heb nu een gapend gat, tussen mijn 2 onder tanden. En dat tandvlees groeit niet meer terug.
  Dus ik zou er nog maar eens goed over nadenken als ik jou was.

  Reactie
  #4

  De meest domme piercing op de navelpiercing na... Gosj, denk eens na! Doe eerst eens research!

  Reactie
  #5

  hoi ik ben samantha ik heb al vanaf dat ik klein was suikerziekte type 1 ik zal een piercing willen hebben maar dat kan je beter niet doen anders stikje heel erg dat wil je niet ik wacht op de nieuwe pomp dan mag ik een piercing alsje tong er niet tegen kan je hem beter in je oor laten zetten want anders heb je straks een tong die in een blikje zit ikwil er ook zo graag 1 hebben

  Reactie
  #6

  hoi ik heb pas dit jaar diabetes type 1 en ik wil heel graag een tongpiercing hebben jullie tips voor mij

  ?

  Reactie
  #7

  ik heb diabetes type 1 en jammer genoeg hou ik van piercings, ik ben nog maar 15 maar heb mijn oren vol met helix, Industrial, 3 oorgaatjes enzovoort. ook heb ik een navelpiercing voor nu bijna een jaar en niks mis mee, hij was ff ontstoken maar dat had niks met mijn diabetes te maken maar met mijn luiheid ermee.... ik wil ook heel graag een tongpiercing. vind het zo stoer en niet veel mensen hebben hem. ik denk "gewoon nemen die piercing!" maar ik ben niet altijd de verstandigste (very impulsive) ik geloof niet in dat het hele heftige gevolgen moet hebben voor je diabetes.

  Reactie
Reageer op: Diabetes & Tongpiercing…
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief