Hypoglykemie?

  • #1

    Beste,

    Ik zat vandaag mijn medisch dossier in te kijken vanaf 2016 en zag dat er een aantal keer tijdens het bloedprikken op glucose getest is.

    Deze tests waren zo wel nuchter als op een willekeurig moment.

    Lang geleden ben ik ooit eens op suiker getest en kwam mijn glucose waarde op 3.7 uit. Volgens de dokter niks aan de hand. Nu zag ik dat ik in 2016 tijdens het prikken op een willekeurig tijdstip een waarde van 3.2 had. In 2017 was deze waarde op een willekeurig tijdstip 4.2 en de laatste keer nuchter was de waarde 4.7.

    Volgens de dokter allemaal normale waarde toen der tijd.

    Volgens mij is 3.2 toch echt aan de lage kant? Ook de symptomen van hypoglykemie kan ik mij goed in vinden, zoals honger hebben, beverig zijn, zweten (op dat moment) en vooral prikkelbaarheid.

    Wat vinden jullie van deze waarden? Is dit iets om toch wel serieus te nemen? Of kan het toch normaal zijn?

    Reageer
    #2

    Dat zijn geen abnormale waarden. Laat er opnieuw naar kijken

    Reageer
    #3

    Zijn allemaal normale waarden.

    Hou es op met zoeken naar problemen die er niet zijn.

    Reageer
    #4

    Ik weet niet zoveel van getallen. Weet wel dat het voor je gezondheid belangrijk is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Voor je hele gezondheid en je bloedsuikerspiegel zijn ook diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren belangrijk. Wat aanvulling van stofjes zou kunnen schelen in je klachten. Denk aan stoffen als magnesium en vitamine B. Je zou advies kunnen vragen op natuurgeneeskundig gebied, voor een advies op maat.

    Reageer
Reageer op: Hypoglykemie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief