Knobbel achter tepel!

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo, ik ben Mia de moeder van roos (10jaar) Ze heeft al een maand last van een knobbel achter haar rechter tepel. Heeft het met de puberteit te maken? Ik maak me vooral zorgen over iets kwaadaardigs! Ik hoop dat jullie weten wat het is! A.U.B!!!

    Reageer
    #2

    Het zal inderdaad met de puberteit te maken hebben. Het kan een melkkliertje zijn of een groeischijf. Dat is niets om je zorgen over te maken. Je kunt uiteraard ook even bij de huisarts langs gaan als je er ongerust over blijft.

    Reageer
    #3

    Lieve Mia, volgens mij is het de puberteit hoor. En als je toch twijfelt kan je altijd even langs de huisarts gaan. Mijn dochter (15 jaar) had dat ook ze zij dat het pijn deed. Ik zei dat het de puberteit is. Dat knobbeltje is volgens mij een groeischijf. Dat knobbeltje groet uit tot de tepelhof (donkere gebied rond je tepel) Groetjes Denise!

    Reageer
Reageer op: Knobbel achter tepel!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief